Brudemakeup

TANKER RUNDT BRUDEMAKEUP

HVORDAN OPPNÅ GLØD

Jeg husker jeg hadde en lang periode jeg ikke kunne finne rett foundation og oppnå fin glød i huden. Uansett hvor mange prøver på ulike foundationer jeg fikk, og hvor mye highlighter jeg brukte. Jeg følte ikke jeg hadde noe frisk glød. Jeg oppdaget etter en lang stund at huden min var jo bare veldig dehydrert og tørr, som gjorde at ingen sminke lå slik som jeg var vandt til eller noen farge så riktig ut, siden jeg i utgangspunktet er kombinert i huden å kan bli ganske blank. 

Mitt tips er derfor alltid at en må starte med hudpleien for å oppnå fin makeup og glød. Plei huden morgen og kveld, og sett av en dag i uken for eksempel søndagen til peeling og en pleiende maske. Ønsker du en base med ekstra fuktighet under makeupen, pleier jeg å bruke en fuktighetsmaske som denne fra Embryolisse eller denne fra Babor med litt ekstra fettsyrer om du er veldig tørr.

En hudpleie morgenrutine kan se slik ut: 
Start med å rense huden din, påfør et godt serum, øyekrem og en dagkrem. Jeg bruker også spf på dagtid. 

På kvelden så kan huden med fordel få litt ekstra pleiende ingredienser siden da har hele kroppen ro. Fjern sminken, jeg renser alltid huden to ganger for å få bort alt. Påfør så et serum og en rikere fuktighetskrem eller overnatten maske. Jeg er veldig glad i å sove med ansiktsmasker, for da våkner jeg med en godt fuktet og pleiet hud. Husk også en god leppemade.

Cleanformance renewal maske fra Babor som du kan bruke over natten. Gir fukt og fornyer huden mens du sover.

Beauty ampuller for å slukke tørsten til huden din og gi glød

Ampuller og serum er virkelig mirakel dråper i mine øyne. Er du dehydrert eller ønsker og plumpe opp huden på den store dagen, så hadde jeg lagt en askepott ampulle rett etter rens og før fuktighetskrem/maske.
Mine favoritter er:

Perfect Glow
Hydra Plus
Collagen booster

Øyemaske på den store dagen for å dempe hovne øyne og jevne ut linjer rundt øynene

Refreshing eyepads kan du bruke på den store dagen for å dempe hevelser under øynene og tilføre fukt i tynne linjer. Jeg liker veldig godt disse Refreshing eye padsene fra Babor.

En god fuktighetsspray er også supert og bruke gjennom dagen, når en kommer ut av dysjen eller for å få sminken til å smelte jevnere etter påføring.

TIPS TIL NEGLER, FARGING OG FORMING AV BRYN +HUDPLEIEBEHANDLING


Skal du gjøre behandling før bryllupet er det noen ting en kan tenke på iforhold til å legge negler, farge bryn og ta ansiktsbehandling. 

Negler ville jeg ha lagt så nærme bryllupsdagen som mulig, da de er superfine fra dag én. 

Skal en farge og vokse bryn, og gjøre det for første gang så ville jeg ha gjort det èn til to uker før bryllupet. Noen ganger setter fargen seg skikkelig godt på huden, så det ser mer naturlig ut etter en liten stund. Dersom du er vandt til å gå å fikse brynene dine, å vet hvordan resultatet blir så vet du litt mer om hvordan fargen setter seg på din hud. 

Skal du ta ansiktbehandling så ville jeg kun ha fokusert på pleie og gode beroligende produkter. Behandlinger som fokuserer på å dyptrengjøre, kan føre urenheter til overflaten og en vil kanskje ikke ha de opp rett før bryllupet. 

BRUDEMAKEUP AV MAKEUPARTIST-

HVA EN BØR TENKE PÅ?

Jeg har endel sminkefavoritter som jeg sverger til som jeg tenkte å tipse om. Produktene bruker jeg til hverdags men de egner seg veldig godt i brudesminke da fargene er veldig naturlige og produktene gir huden fantastisk glød. Foundationen jeg bruker er fra Armani - Luminous silk. Ikke for dekkende, men kan bygges opp og gir en veldig fin glødende hud. Jeg har brukt Helena Rubenstein sin concealer under øynene i alle år, siden den har gått ut av produksjon så har jeg begynt å bruke Nars sin concealer. Den er litt mer mattende og dekkende.

Westman Atelier sine rouger er superfine. Jeg har en som er i en kaldere rosefarge og en i en varmere fersken farge. Begge er nydelige. Jeg påfører de rett på kinnbeina, og bruker en skråkost for å blende ut. Resultatet blir så naturlig.

Westman Atelier har også denne contour sticken som jeg påfører under kinnbein, rundt hårfeste og på hver side av neserygge. Den blir så naturlig, ikke for markert, bare som en skygge. Jeg bruker denne kosten for å blende ut, men tror en kan bruke fingrene også.

Bryn rammer inn, og gir et løft i ansiktet. Jeg har brukt brynspennen fra Benefit lenge og er veldig fornøyd med hvor tynn og presis den er. Og brynsgeleen til anastasia for å holde hårene på plass.

Dette er maskaraen jeg bruker, den er IKKE vannfast. Jeg vill egentlig anbefale vannfaste produkter da det kan bli litt emosjonelt på bryllupsdagen.

Øyenskyggepaletten til KVD har nydelige matte farger som egner seg veldig godt i brudemakeupen. Og den har farger til andre anledninger også.

Beauty blender og en kost til hvert formål som rouge, pudder, øyenskygge og countour er noe jeg har vendt meg til å bruke. Makeupen blir så mye finere med rett verktøy.

Husk også på kroppen. Bruk en god peeling og fuktighetskrem - disse er mine favoritter akkurat nå. Lukter for godt og fuktighetkremen er helt nydelig - bare navnet er så fint ´whip oil body cream´.

Fenty skin buff ryder body scrub

Butta drop whip oil body cream



HUSKELISTE TIL BRYLLUPSDAGEN

Finn meg gjerne på @malinekstromno så kan vi prate <3

Håper dagen deres blir alt du kunne drømt om, nyt hvert øyeblikk

Klem Malin