Hvordan jeg krøller håret mitt!


IMG_7785.jpg

Jeg tror dette er spørsmålet jeg får mest - hvordan jeg lager krøllene mine!

3 steg prosess

Jeg bruker veldig lite produkter for holdbarhet- jeg tror det er fordi at håret mitt er slitt fra bleking at krøllene holder så godt!? Så om du vet at du har et finere hår, der krøllene går fortere ut, vil jeg anbefale en holding spray som holder krøllene på plass.

Det viktigste for fin styling og fine krøller er at håret er rent! Jeg har flere ganger ikke fått det beste resultatet fordi jeg har ikke fått ut rester av shampo/balsam- da blir aldri håret fint uansett hva jeg gjør. Naturlige produkter, som ikke skummer opplever jeg også at får håret mitt til å ikke føles rent ut. Som om produktene legger seg litt utenpå håret og aldri vil vaskes helt bort.

Et tips om du har brukt produkter der håret aldri føles helt rent, er å bruke en deep clean shampo, som skal ta bort overflødig fett og rester. Denne skal ikke brukes hele tiden, kun når du opplever at håret aldri blir rent.

IMG_7784.JPG
IMG_7794.JPG
IMG_7783.JPG

Min krøllerutine

  1. Vask og føn

Jeg starter med å børste håret mitt godt med en tangle teazer. Det er mer skadelig for håret og bli gredd når det er vått. Jeg vasker så håret mitt to ganger med shampo for å få bort alt av fett, forurensning og produkter. Lukker alltid hårporene med en balsam. Når jeg går ut av dysjen tørker jeg håret lett med et håndkle og tar i varmebeskytter. Så føner jeg, ikke på høyeste varme! Det kan være lurt å bruke en texturizing shampo, for og gjøre det lettere å style.

Tangle teazer: HER eller Mason Pearson: HER

Veganske R+co texturizing sjampo: HER

Veganske R+co television perfect balsam : HER

Vektløs og pleiende varmebeskytter : HER

Hårføner: HER

760D025F-A6DB-4AD2-83B6-093A90032018.JPG

2. Krøllingen

Jeg passer på at jeg ikke varmer opp krølltangen høyere enn 180 grader, for å ikke skade håret mer enn nødvendig. Jeg gikk på frisørlinjen når jeg var 16 år, så å dele håret opp i passéer som det heter, er noe jeg har fått innprintet er veldig viktig. Se video nedenfor ;)

Jeg bruker en klype å deler opp håre opp i flere små deler. Jeg holder i 30-40 sekunder. Når jeg slipper krøllen holder jeg den litt i hånden for å avskjøles. Det er et av de viktigste triksene for at krøllene skal holde lenger.

GHD krølltang: HER

E5D077E1-FBD6-4611-BA31-ABCA82FF7233.JPG

3. Rettetang

Det siste jeg gjør er å gå over med rettetang, jeg har sverget til GHD i mange år. Den varmer seg ikke opp mer enn 180 grader. Jeg går over små hår rundt ansiktet, og i hårskillet- noen ganger går jeg over endene for å få bort frizz i tuppene. Dette er trikset for at håret mitt får en litt mer shine. For det er egentlig ganske slitt, hehe.

Platinum GHD rettetang: HER

IMG_7781.JPG

Styling produkter

Hårolje i tuppene: HER

Root lift og volum: HER (sprayes i hodebunnen før føning)

Tørrshampoo: HER

Hårspray for hold, som er lett å børste ut : HER

Har dere mer spørsmål, så vet du at du alltid kan spøre på instagrammen min malinekstromno <3