Raw Sjokolade Kuler

Raw sjokolade kuler er fint alternativ til søtsaker når en er sugen på noe godt. Ha de i frysen så holder de seg lenge. Får en tak i økologisk nøtter så er det enda bedre.

Disse kan du rulle i kakao nibs som øker antioksidantnivået mye! Det er også min personlige favoritt fordi det gir en digg krønsj i tillegg. 

Vær kreativ om du ønsker! Andre topping alternativer er:

  • Kokosmasse

  • Frysetørkede bær

  • Matcha grønn te

  • Rå kakao

  • Knust pistasj

  • Ristede nøtter

| Oppskrift raw sjokolade kuler |

10-12 kuler

  • 10 medjooled dadler (eller 15 små).

  • 5 ss kakao

  • 1/2 dl kokosolje

  • 70 gram cashwenøtter

  • 50 gram mandler

  • 1 ts vaniljeextract

  • 1 ts vaniljepulver

  • klype salt

  • 2 ss helios lyst mandelsmør (valgfritt, men er sykt godt).

| Hvordan |

  1. Ha nøttene i en foodprocessor og kjør de fint eller behold litt biter hvis du foretrekker det.

  2. Ha i resten av ingrediensene utenom dadlene.

  3. Ha e én og én daddel mens foodprocessoren kjører.

  4. Kjør til det dannes en stor ball.

  5. Bruk en kaffeskje eller en spiseskje, til å måle opp like store kuler.

  6. Rull i ønsket toppings, og oppbevar dem i kjøleskapet eller frysen.