Det første jeg gjør om morgenen, som utgjør en forskjell hele dagen!

0FDE9108-F229-4F7A-88D5-629DECB6A5C9.JPG

Det er noe med morgener. Jeg er skikkelig glad i morgener å har alltid vært. Liker godt morgenlyset, stillheten og det viktigste - tiden en har til komme i kontakt med seg selv.

Det er ikke alltid like fristende å stå opp tidligere, men for meg har jeg funnet ut at disse minuttene er helt nødvendig. De forandrer dagen min totalt, ( og for de rundt meg ;)). Mye kan høres latterlig enkelt ut, men her er det kontinuiteten over dager og år som spiller inn.

Jeg vil absolutt anbefale deg å inngå en morgenrutine med deg selv. Trenger ikke å være komplisert. Du kan plukke litt fra mine rutiner eller lage deg noe helt eget som du gir 5 minutter til.

Min morgenrutine har blitt til iløpet av mange år - det viktigste var å bli bevisst på hva de ulike tingene jeg gjorde, at de ga en følelse jeg ønsket mer av i hverdagen og gererelt i livet. For meg seg, og de rundt meg. Husk å velg én ting i starten, alltid tenk babysteg - det er da vanene kommer


| Det første jeg gjør om morgenen, og viktigst; hvorfor |


 1. Rer opp sengen min -

  Kan virke rart (eller som en selvfølge) men det å re opp sengen, gjør at du idet står opp har du fullført en oppgave. Vi mennesker får faktisk bedre selvtillit av å fullføre oppgaver! Og hvor digg er det ikke å komme hjem å legge seg i en oppreid seng, å tenke takknemlige tanker over dagen som har vært.


 2. Drikker et stor glass med vann.

  Visste du at forbrenningen kan gå ned med 30% om vi ikke drikker nok? Jeg kom over det engang og ble virkelig fasinert. Ikke bare er det viktig å drikke igjennom dagen, men spesielt om morgenen så har vi bli skikkelig dehydrert. Cellene er som rosiner ser jeg for meg å de trenger å plumpes opp med masse væske. Jeg kjenner hodet og kroppen føler seg med et mye bedre.


 3. Drikker en stor kopp med enten ingefær te, grønn te eller hibiscus te, Samtidig sim jeg har notatbok foran meg.

  Her skiver jeg 3 postive ting om meg selv, for å lage nye historier. Dette var vanskelig i begynnelsen for vi har som regel alltid stygge ting vi sier til oss selv - det å forandre den historien tar tid. Jeg skriver også ned 10 mål. Slike store mål, slik at det kan holde fokuset mitt igjennom dagene.

  Jeg begynner å skrive litt om hvordan jeg har det. Som :” Idag føles ting godt, det gjorde mye å prate med (navn) igår. Det ga meg masse deilig håp. Følte også på en ro.” Slik kan min friskriving se ut, jeg skriver kanskje en side. Dette hjelper meg med å komme i kontakt med meg selv. Før jeg tar på sminke, før jeg ser på soiale medier.

Dette hjelper meg med å komme i kontakt med meg selv. Før jeg tar på sminke, før jeg ser på soiale medier.

Slik starter jeg dagen for meg selv, og de rundt meg.

Har du en morgenrutine?

2D0B0BA5-B30D-4A86-BC60-A74368EBB798.JPG