Bursdagshelg i Kragerø Med Mammaen min, Helt Perfekt

FC2997F4-15B5-4825-87BE-3FA7F3A60894.jpeg

BURSDAGSHELG, på Kragerø resort med mamma. Det er så stas det. Jeg har ikke vært alene på tur med mamma, siden jeg var bitteliten. Da hun aldri har vært på et spa hotell, så måtte det bare bli en mamma/datter helg.

Jeg synes reisen er en del av hele opplevelsen, så vi tok tog bort til Kragerø. Det var så fint vær så opplevelsen ble enda bedre enn forventet - i tillegg til at jeg hadde pakket masse sunn niste. Opphakket moden mango og pasjonsfrukt, mørk sjokolade, mandelsmør og salatbowl var noe av det jeg hadde forberedt på forhånd.

Da vi kom til hotellet og inn i den FINESTE leiligheten stod dette på rommet : Masse økologiske juicer (som er mammas absolutte favoritt), og kombucha som er fermentert te med masse probiotica og sunn mørk sjokolade og konfekt fra jentene på tunet. Og skal en skeie ut så er jentene på tunet sjokoladen veien å gå - den er sinnsyk!

Skål med kombucha. Som de fleste vet så drikker jeg ikke alkohol, så da er kombucha perfekt istedenfor synes jeg. Fermenter te har naturlig litt alkohol, men samtidig også masse helsefordeler.

Vi lå ikke på latsiden selv om vi kunne oppholdt oss i de lyse fine hotellrommene hele helgen. Men spaet er også en drøm, for se den utsikten. Det er så åpent her, når hotellet ligger så høyt oppe. Vi måtte også ut og nyte solen, de har en turområde her rundt en golfbane som jeg bare elsker. Men små vann rundt omkring, skog og åpne gressmatter. Det er nydelig!

Og igjen, den åpne følelsen her - skaper ro i sjelen.

Vi tok også båt over til Kragerø sentrum som tok 5 minutter. Og gikk og spiste tidenes salat på Tollboden, økologisk. Jeg ble så glad, for flere steder her hadde det fokuset. Rimelig takknemlig bursdagsjente som ble så godt tatt vare på og fikk kvalitetstid med mammen sin en hel helg

<3Du och jag <3