Enkelt plantebasert frokost tips

 

E7B98337-ED9D-460A-9463-2752C13F28CF.JPG

Jeg elsker raske sunne måltider.

Jeg tror en av mine største interesser er å finne plantebaserte, retter som går superraskt! Interessen startet da jeg hadde en jobb der jeg reiste mye. Jeg la merke til hvor viktig det var å spise næringsrikt for å ha energi. Det måtte også gå raskt, og ikke ta mye plass om jeg skulle pakke det med meg i en glass krukke.

Granola kan en fint lage opp en søndag, og kokos yogurt kan en faktisk også lage helt selv. Det tar et par dager før de gode bakteriene får vokst frem da. Oppskriften med veiledning finner du her.

Denne gangen brukte jeg ferdig laget granola og kokosyogurt, med bare gode ingredienser! Toppes med frisk frukt, og gjerne supermat om du har som kakao nibs. Jeg er veldig glad i å bruke kakao nibs for ekstra antioksidanter og magnesium.