Hvordan får Jeg Sminke Til Å Gløde enda Mer

4106C62A-B15A-41BA-BF5A-274ADB1D310C-e1552854283488.jpeg

| Hva er serum? |

Et serum har mindre molekyler enn en fuktighetskrem, og kan derfor trekke enda lenger ned i hudlagene. Den er mer tyntflytende. Kremen ligger da oppå huden og beskytter.

Jeg er helt avhengig av serum i min hudpleie rutine. De gangene jeg har brukt opp serumet og kanskje ikke kjøpt inn nytt, har jeg merket det på makeupen min.

| Hvordan påføres et serum |

4-6 pump er nok. Når du kjøper et serum, siden det kan være litt kostbart kan det være lurt å peele huden med en mild peeling for å fjerne døde hudceller. Da trekker serumet lenger ned i huden og kan jobbe. Husk at en alltid må påføre krem over serumet etter det har trukket ned i huden. Serumet går ned i hudlagene, kremen jobber på toppen av huden.

| Forskjellige typer serum |

Det er flere ulike typer serum, som virker på forskjellige hudtilstander. Jeg elsker fuktighetsserum, det er et must. C-vitamin serum kan jeg også bruke i perioder, det lysner veldig fint og jevner ut hudtonen. Perfekt om en kanskje har litt akne arr. Jobber også sammen med kollagen for å øke elastiteten i huden. Et vitaliserende serum, er perfekt i perioder der en trenger ekstra glød. Om en har vært i en stressende periode, fødselspermisjon, på reise osv.

  • Moisturizing serum

  • C-vitamin concentrate

  • Vitalizing serum

| Slik få jeg makeupen til å gløde |

Jeg gikk en lang periode der jeg ikke fikk foundationen min til å se fin ut. Jeg følte fargen ble feil, konsistensen og alt.

Jeg forstod etter en lang stund at huden min var bare kjempetørr. Nå hører det til historien at jeg er alltid motsatt av tørr, veldig blank.

Nå forstår jeg hvor viktig det er med fuktet hud for glødende makeup! Jeg tror det er så mange som har opplevd det samme som meg. En føler seg gusten og at makeupen blir bare ikke fresh og fin!

Dette gjorde jeg :

  1. Kjøpte et fuktighetsserum og brukte det morgen og kveld.

  2. Brukte en veldig mild peeling, slik at jeg fikk bort døde hudceller og serumet kunne trekke godt ned i huden.

Har du opplevd at foundationen plutselig bare ikke ligger fint på huden din?