Mitt paradis | Farmers market i Santa Monica

MG_3688.jpg

Hver onsdag er det farmers market i santa monica, Arizona ave and 2nd street. Markedet åpner kl. 0830 men som matentusiastene vi er, var vi der kl. 0745. Dette er jo bare den beste klasseturen!

Vi var ikke de eneste som møtte opp tidlig, for her er må en faktisk være tidlig ute, spesielt om en er kokk og skal ha de beste og mest unike ingrediensene til sin resturant. Du får derimot ikke lov å kjøpe noe før kl. 0830, du må derfor avtale å legge til siden råvarer til hornet blåser. Da er det klar, ferdig, kjør! Selges noe før tiden til deg, får de en bot på 100 dollar. 

Jeg elsker freshe, fargerike frukt og grønnsaker, og flere timer kunne gått her til å handle og smake seg rundt! Drømmedag. Bod-folket er også ekstremt kunnskapsrike og entusiastiske. De forteller deg mest mulig om sine varer. Jeg kunne pratet i dagevis med disse!

Noen serverte også helt fersk-presset wheatgrass shots, som er kilde til klorofyll, vitaminer, aminosyrer, mineraler og enzymer. Se bilder under av alt det fine de har på dette bondemarkedet!

Han med den svette ryggen er Arnold som har vært på trening, helt sikkert Golds gym;)

Han med den svette ryggen er Arnold som har vært på trening, helt sikkert Golds gym;)

Malin Ekstrøm