'Moon juice' | Venice beach

MG_4030.jpg

Søndager i venice er helt nydelig.

Selv om de fleste kommer hit for å gå på stranden denne dagen, er det fortsatt en veldig fin ro i byen. Jeg fant frem sykkelen min og startet dagen på `Moon juice`, som er en skatt etter min mening! Blir så inspirert av Amanda som har startet denne lille kafeen. Jeg må bare dele den med dere dersom dere skal hit engang! Hun er veldig kreativ og inspirerende i det hun lager. Kaldpressede, organiske juicer blir laget hver dag her. Det lyser ut kvalitet av produktene og begeistring av de som jobber der som alltid tilbyr `samples` altså smaksprøver til deg.

Du hører som oftes i juice barene i venice `I want the greenest juice you got`. Her er rene grønnsaks juicer veldig populære, da de ikke inneholder noe fruktsukker fra eple eller andre søtninger.

Jeg bestiller alltid ´goodness greens’ som er en ren grønnsaks juice, og den grønneste de har på menyen. Smaker veldig grønt, men er så bra for kroppen! `goodness greens` inneholder for de som er intressert dette : kale, dandelion, parsley, spinach, celery <3 De selger også nøttemelk, kokosnøtt youghurt, superfoods, snacks, grønnsaks-shots og smoothies. Innpakningene er veldig fine, og alltid, som alt annet i venice - raw, vegan og sprouted!