Min grønne beauty smoothie

BAEB3C42-167C-46FA-81DA-B50C102A360C.jpeg

Denne smoothien har jeg drukket hver morgen de siste to ukene!

Den er så god, uten innhold av masse frukt. Personlig prøver jeg å ha smoothiene mine mest mulig grønnsaksbaserte for et stabilt blodsukker.

Jeg opplever at mye frukt i smoothiene mine gir rask blodsukker stigning og det øker søtsuget mitt gjennom dagen. Da liker jeg bedre å starte morningen med et stabilt blodsukker og en smoothie som inneholder, fett, protein og grønnsaker vil hjelpe med det.  

Ha gjerne i chiafrø eller linfrø for ekstra fiber og sunne fettsyrer. Den inneholder ingefær som styrker immunforsvaret og er bra for magen. Den har mye mint som er bra for fordøyelsen, I tillegg til spinat som inneholder jern, og olivenolje som plumper opp hudcellene dine.

Fettkilder i smoothien hjelper også på økt fokus, og i tillegg så hjelper det på å ta opp de fettløselige vitaminene A, D, E og K.  

Har du collagen hjemme, så gjerne ha det også i for ekstra boost til huden.

| Grønn beauty smoothie |

1 porsjon

  • 1 håndfull spinat

  • 1/2 fryst moden banan (hvis ikke ta litt isbiter i slik at smoothien blir kald).

  • 3 stilker fersk mint

  • 1 tynn skive ingefær (helst organisk, da tar jeg ikke av skallet).

  • 1-2 ss olivenolje

  • 2 dl havremelk

  • Valgfritt: 1-2 ss collagen

| Hvordan |

  1. Ha alle ingredientsene i en kraftig blender.

  2. Hell i et glass og kjenn kroppen gløde innvendig, og ut om du fortsetter med denne rutinen! <3

Den er deilig med ekstra isbiter i!

Om du prøver ut beauty smoothien, tagg meg gjerne @malinekstrom så jeg kan se <3

Smil, Malin