Sjokolade pudding med en uvanlig ingrediens

33D7AB98-F5F7-4018-AD01-4E5A8A8C440F.jpg

Idag hadde jeg skikkelig lyst på noe digg. Og da involverer det som regel sjokolade. Jeg satt meg ned som vanlig å begynte å google. Jeg sjekker ofte ut Mynewroots, for hun lager så mye sunt og godt!

Jeg scrollet forbi denne oppskriften her, en sunn sjokolade dessert. Det som også gjorde meg enda mer giret på å teste oppskriften var at det var en ingrediens som kanskje ikke er så avanlig i desserter. Men jeg er all in når det kommer til å snike inn sunnheter!

Jeg har faktisk sett mye i sosiale medier og testet ut selv en stund å bytte ut den søte frukten banan som vi alle elsker i smoothies til blomkål!?

Vi bruker banan som gir både sødme, samt fylde til smoothien i en årrekke. Blomkål har jeg sett gir mye av samme fylden, og smaken går faktisk MYE bort når du damper den og fryser den i buketter. Det som er trenden også er at - blomkål gir mindre blodsukker stigning enn frukt og den inneholder masse c-vitaminer.

Denne sjokolade desserten sendte meg for noen øyeblikk tilbake til når mamma skulle lage sjokolademilkshake til min bror og meg, av sjokolade-is delen i tricolor to liter isboksen! mmm, gjorde dere det?

Jeg hadde faktisk allerede fryste blomkål i frysen, for jeg pleier å kjøpe inn de fryste blomkål og brokkoli pakkene fra butikken. Sjokolade kremen, som består av minimalt med ingredienser. Du innstiller deg på at det ikke er noe blomkål her, kommer du til å bli veldig overrasket. det smaker faktisk utrolig godt, og du kjenner ikke blomkålsmaken - bare nydelig sjokolade smak.

Her kan du også tilsette det du ønsker av; proteinpulver, vanilje, chia frø, collagen pulver, spinat (spinat er også en ingrediens som kan bli smakløs - som er bra)|

| Oppskrift fryst sjokoladekrem fra Mynewroots.com |

1 porsjon

  • 100 gram fryste blomkål topper (ferdigkjøpte eller dampet og fryst ned dagen før)

  • 1,5 dl havremelk

  • 2-3 bløtlagte, medjooled dadler

  • 2- 3 ss raw cacao pulver

  • Noen isbiter

  • Valgfritt:jeg hadde i vanilje frø, litt chiafrø og himalaya salt.

  • Smak deg frem med smaker du liker,om du ønsker søtere så har du bare flere dadler

| Hvordan |

  1. Ha alle ingrediensene i foodprocessoren til en glatt krem

  2. Nyt med engang.