Hvordan jeg får krøllene til å holde + krølltang jeg bruker

917E8AB1-6B28-4979-9FDF-39147E7F3F86 2.JPG

Jeg har krøllet håret mitt sålenge jeg kan huske! Jeg har et veldig Ronja Røverdatter aktig hår når det lufttørkes, så har alltid likt å temme det :) Med krølling vil det følges med skade på håret derfor passer jeg alltid på 3 ting :

  1. Håret har varmebeskytter i. Jeg bruker Oribe sin.

  2. Håret er helt tørt før jeg krøller. Er det fuktig, betyr det at skjellagene på hårstråene er åpne og er enklere å bli enda mer skadet.

  3. Krølltangen er ikke mer enn 180 grader.

Jeg har to måter jeg lager krøller på. Jeg bruker enten en GHD medium rettetang, som jeg lager krøller med når jeg har det travelt. Det går litt fortere for meg enn med krølltang. Jeg twister rettetangen mens jeg drar den nedover.

Krøllet med GHD

Krøllet med GHD

Krøllet med GHD

Krøllet med GHD

Det enkleste for meg er å bruke en sylinder, det gjør jeg oftest. Det er som en stor krølltang.

Jeg har en uten merke som jeg fikk av venninnen min som er frisør, men denne har jeg øynene mine på nå og er på ønskelista mi!

| Krøll Holdbarhet |

Alle har ulike hårstrukturer, mitt hår holder krøller ganske godt i og med at der er så slitt ;) (Til sunnere og finere håret er til mer føler jeg krøllene går ut). Men jeg har et produkt jeg bruker som er et must. Jeg var veldig usikker til dette produktet i starten for det ble litt seigt på en måte. Dette produktet får virkelig krøllene til å sitte LENGE. Det beste er at det er en varmebeskytter! Så her er gangen i min krøllerutine :

  1. Vasker håret og tar i denne varmebeskytteren fra Oribe.

  2. Føner håret (ikke ta på den varmeste styrken).

  3. Deler opp håret med klyper og sprayer på denne soft laquer varmebeskytteren fra Oribe lag for lag før jeg krøller. Denne har virkelig forandret holdbarheten på krøllene mine!

Det er egentlig alt! Bruker ikke noe finishing spray, kanskje litt tørrshampoo etter noen dager, og ellers litt olje i tuppene!


Smil, Malin

Beauty | style, HairMalin Ekström