Hvordan jeg Påfører Mitt Favoritt Produkt for Glødende Hud

C4142107-C7FA-4F92-8BAD-C8CFB166AC25-e1542449451524.jpeg

Vi har alle våre favoritter i sminkeverden - og min er uten tvil highlighteren!

Den matte looken har aldri vært min greie, til mer glød og shine dess bedre!

Jeg føler en glødende hud er en sunn og frisk hud! 

Tips til hvordan du pleier huden før makeup -

Begynn alltid makeupen med en god fuktighetskrem og gjerne et serum under der. Hvis huden er tørr blir sjelden resultatet på makeupen bra. Jeg føler at så lenge huden er fuktet, så blir det endelige resultatet mye bedre, selv om en har en dårlig hud dag! 


Denne highlighteren heter ‘Radiance higlighter’ og er fra Kjaer weis, som er et naturlig sminkemerke.

Jeg har brukt den nå i flere uker og kan dermed skrive om hva jeg synes om produktet - og siden jeg fortsatt bruker det, så er jeg veldig fornøyd.

Jeg har brukt mange highlightere, og de har alltid vært i pudderform, påført med en fjærkost. Så jeg skal innrømme at jeg var litt skeptisk til en highlighter i krem konsistens, om den skulle bli 'kakete' når jeg påførte den over makeupen (highlighter påføres alltid helt til sist).  

Men det gjorde den ikke, den gir en så naturlig og nydelig finish. 

Tips til påføringen -

Du kan bruke rene fingre når du påfører highlighteren, eller en beauty blender. Jeg har begynt å bruke samme beauty blender som jeg påfører foundationen min med og det fungerer kjempefint!  Jeg har til og med brukt den på dager der  jeg går sminkefri, for litt ekstra glød i de høyeste partiene i ansiktet - nese, rundt leppe, og kinnbein.