Avocdo og Blåbær Skinfood Smoothiebowl

F5BCD854-E38F-4668-97F4-8C921D582635-e1548001310542.jpeg

Min siste 'go to' smoothie!

Denne lager jeg hver morgen i det siste. Jeg måler sjelden opp, tar alt i blenderen. De viktigste ingrediensene er avocado som gjør smoothien kremete og gir masse sunt fett og fiber. Bidrar også til å stabilisere blodsukkeret og holder meg mett, lenge.

Jeg har også collagen i smoothien, som gjør huden fastere. Den lilla fargen får smoothien fra økologiske blåbær . Jeg putter også økologiske jordbær i. Bær har litt mindre sukker enn frukt så derfor har jeg heller det i morgensmoothien enn banan for eksempel.

| Oppskriftish på min 'go to' morgensmoothie |

  • 1 stor hånd økologisk spint

  • 1 liten hånd blåbær

  • 1 liten hånd jordbær

  • 1/2 avocado

  • 2 ss collagen

  • Mandelmelk eller havremelk

  • 1 ts ekte vanilje eller vaniljeproteinpulver

| Hvordan |

  1. Ha alle ingredienser i en blender. Jeg har en kraftig blender slik at jeg ikke trenger så mye væske og kan spise med skje - og ta masse toppings på!

  2. Topp med granola, mandelsmør, og friske bær.

Altså mandelsmør!

Altså mandelsmør!