Hvordan jeg Spiser På Reise

0BA2A135-569D-4132-9CC4-2C8D5CDD77AF.jpeg

Spise sunt på reise kan være en utfordring. Det er så lett å ta den enkle løsningen å kjøpe noe på farten! Jeg må si at jeg har sett å ser mange gode sunne alternativer som dukker opp her og der - det heier jeg på!

Siden jeg er så vandt med å reise mye i jobbsammenheng, så tenkte jeg å ta dere med gjennom en matreisedag med meg :)

Mat jeg pakker med meg i vesken og hva jeg pleier å bestille ute. For i helgen dro jeg til Kragerø resort, for å jobbe med noen prosjekter. Jeg synes det er deilig å komme meg bort. Kjenner meg mest kreativ da. Kjenner dere noen ganger at ting går så fort, og på autopilot at en ikke klarer å tenke helt klart?

For min del så er den eneste løsningen å stoppe opp. Få kontakt med meg selv igjen. Naturen hjelper veldig på, og komme seg bort litt om en har muligheten til det.Men tilbake til reisematdagboken min ;) Jeg startet denne morgenen slik :

| Morgenrutine |

  • Sitronvann - Glass vann med 1/2 sitron . - Hvordan : Jeg fyller et halvt glass meg kaldt vann fra springen, også koker jeg vann i vannkokeren og heller opp til glasset er fylt. Da har du lunket vann som er en fin og behagelig måte for kroppen å våkne på. Klemmer i 1/2 sitron - som tilfører kroppen c-vitaminer og blir som en mild rens, da sitron er rensende.

  • Chiapudding - laget med havre og mandelmelk fra Berit Nordstrand, 2-3 ss chiafrø, vaniljefrø, økologiske blåbær og økologisk lyst mandelsmør. Gir meg masse fiber, sunt fett, og proteiner. Chiafrø binder også fuktighet som er fint når en skal ut å fly.

01607A96-D92C-45D4-BC26-411C65875889.jpeg

| Mat jeg pakker med meg |

Dette er maten jeg pakket med meg denne gang på reise |

TIPS :

  • Boks med ovnsstekte grønnsaker og økologisk kylling. Hvordan : Hadde opphakkede grønnsaker og kyllingen i ovnen på 200 grader med litt hvitløk, olivenolje, salt og pepper.

  • Snack agurker er fuktighetsgivende for huden på reise.

  • Kokte økologiske egg. Perfekt snacks. Masse næring.

  • Sitron til sitronvann

  • Økologiske blåbær og physallis

  • Helios lyst mandelsmør

  • (Og avocado pleier jeg å ha med)

6076BA65-54E1-4531-9B29-1D12BB63379A.jpeg
13097947-CBB8-43F0-B37E-506B06F00E39.jpeg

Kragerø resort. Mitt favoritt sted for avkobling og finne roen. Tror det er noe med det åpne landskapet, og sjøen som er så nær. Det er så fint her! Det å spise ute har alltid vært noe jeg gruer meg til pågrunn av  mine matallergier og intoleranser. Jeg har lært meg over tid at det er faktisk greit å spørre fint om det er mulig å få en spesialbestilling. For å være minst mulig til bry, så er stekte grønnsaker alltid lettest å spørre etter - og denne gangen ble jeg imponert, se så deilig!

AAF868CF-C5E3-48CB-A066-049D078B57FD-e1557863026779.jpeg

Tilbake på hotellet og fikk satt opp 'kontor' slik at jeg fikk jobbet litt også <3 Håper helgen din var deilig!

Smil,malin