#mefavorite Omega 3 for inside outside glow, hvilket merke jeg bruker

 
B71529CE-A39F-4FC7-9FA3-1C966562BDF6.JPG

Okey, jeg prøver å gjøre dette innlegget mer sexy enn det kanskje er, haha. Men jeg føler absolutt at huden min blir finere. Jeg vet også hvor mange andre fordeler det er med omega 3. Dette innlegget er ikke sponset på noen måte. Jeg synes bare det er veldig kjekt å viktig å dele informasjon som kan kanskje inspirere deg om du blir ofte syk, mangler glød eller har liten energi i hverdagen.

Ofte kommer jeg over det sistnevnte. Lite energi, og glød. Det er ikke alltid så rart tenker jeg. Vi skal alle leve litt mer plantebasert, og plutselig kutter vi ut matvarer som vi har spist hele livet. Erstatter det med andre plantebaserte alternativer, som kanskje ikke har de samme næringsstoffene i seg. Jeg tar alltid omega 3 og en multivitamin for å være på den sikre siden.

Jeg var innom Røtter i Oslo for et halvt år siden å fikk anbefalt dette produktet. Har brukt det siden. En av de viktigste tingene er at det er fra villfisk og ikke oppdrettsfisk.

| Hvorfor jeg tar omega 3 |

  • Jeg får fin glød. Cellene våre har faktisk fett i seg! Så da trenger blant annet hudcellene våre sunt fett for at de skal se plumpy og freshe ut. Resultatet er at vi får en jevn og fin hud, med lite tørrhetslinjer. Kombinasjonen med en bra hudpleierutine må såklart til også :)

  • Bra for hukommelsen, og om en liker ã lære nye ting, som jeg elsker.

  • Bra for immunforsvaret så jeg ikke blir syk.

  • Studier har vist at det hjelper mot depresjoner, mental helse og fødselsdepresjoner.

  • Det er også studert på omega 3 og alzheimers, ADHD, kreft, og hjertesykdommer.


| Merket jeg bruker |

63EBDB66-3361-4163-82F0-90FF0CCE0DDB.JPG
40027508-AEF8-4399-BFB7-CCD0EF30A3F7.JPG


Opplever du lite energi i hverdagen din?