Mandel og Spinat Smoothie

6BF7B64C-6F0B-4EC3-995E-C97EBBC33C58-e1552133318845.jpeg

Front loading, kaller jeg det!

Det vil si, spise masse næring tidlig på dagen som stabiliserer deg og holder deg mett lenge. Mange kan kjenne at matlysten ikke er så stor om morgenen. En trenger ikke å spise med en gang en står opp, men det og ha et næringsrikt første måltid er viktig. Da opplever en ikke masse cravings gjennom dagen, spesielt om kvelden!

Jeg har alltid sunt fett, proteiner, og grønnsaker i min smoothie. Jeg teller ikke kalorier, kun næringsstoffer. Det holder meg mett lenge, som er veldig viktig for meg - spesielt i en travel hverdag. Og i tillegg så får jeg massevis av vitaminer og mineraler! 

| Oppskrift næringsrik mandel og spinat smoothie |

1-2 porsjoner

  • 2-3 dl fryst mango ( jeg bruker økologisk fra kolonihagen i frysedisken på rema 1000). + banan om du vil ha søtere.

  • 1 neve spinat

  • 2 ss mandelsmør (jeg bruker lyst mandelsmør fra Helios)

  • 1 ss vanilje protein (Purasana vegansk vaniljeprotein)

  • 4 dl Oatly økologisk havremelk

  • valgfritt : 1/4 avocado


| Hvordan |

  1. Ha alle ingrediensene i blenderen, blend i et par minutter.

  2. Server med en gang.

Liker en pasjonsfrukt kan en ha det i smoothien, for ekstra næring, eller pynt ;)

Tips: Denne kan også tilsettes linfrø eller chiafrø, om du har en kraftig blender. Jeg har 1-2 ss  chiafrø eller linfrø om jeg har det i hus. Ny