Oppskrift på nærende plantebasert kakao. Høsten kan komme, nå er vi klar!

IMG_7209 2.JPEG

Jeg elsker innekos, helst foran peisen med et pledd rundt meg.

Nå nærmer vi oss høsten, spesielt her den ene dagen når det stormet og regnet ute - så kjente jeg at sommeren virkelig var over. Men så ble det noe solfylte dager, som jeg virkelig kjente gjorde godt på humøret.

Det minnet meg på at små ting kan gjøre så masse for humøret. Slik som litt sol i ansiktet, eller denne deilige sunne koppen med nærende ingredienser. Vi vet jo også hvor vanvittig mye sjokolade også gjør for humøret vårt. Ingredienser i kakao, spesielt den raw typen, er faktisk med på å øke velvære følelsen vår!

Her er et innlegg jeg skrev om fordelene med kakao .

Så jenter og gutter - dette må vi lage utover høsten for vårt eget beste <3

| Oppskrift kakao |

1 person

  • 5 dl Oatly

  • 1-2 ss raw kakao

  • 1\2 ts vanilje pulver

  • Noen dryss ceylon kanel

  • Kokosblomstsukker (smak til, jeg prøver alltid å bruke minst mulig søtning)

  • 2-3 ss Kremete kokosmelk (jeg bruker Eldorado eller Rema 1000 sin)

  • Valgfrie add-ins : En liten klype kajennepepper, Chaga, Ashwaganda, Collagen.

  1. Ha alle ingrediensene i en kjele, varm forsiktig opp. Husk at det er mest næring i kakaoen om den ikke varmes opp over 42 grader. Smak til med søtning og server med en gang.

NYT <3

Smil,

Malin