Sminke og Hårprodukter Jeg Bare Må Ha For Det Lille Ekstra

2EC97E05-EF41-42B8-9F66-40801BF51316.jpeg
7FF99F9E-B70E-46B7-88C1-676AA2485E98.jpeg

Det er noen produkter jeg har stående daglig på baderommet- som jeg ikke tenker over hvorfor jeg elsker-  men de gjør mye for at jeg skal føle meg litt ekstra vell i hverdagen og er en liten quick fix! Her har jeg listet opp noen favoritter og hvorfor jeg digger dem!Favoritt produkter som gjør 'det lille ekstra' ||| 

  • Vippetang | Jeg har aldri brukt vippetang før!?, men jeg fant ut nylig at den er jo genial også på dager der jeg ikke bruker sminke - men ønsker at vippene ikke står rett frem. Vipps, så hadde jeg litt synlige vipper når jeg gikk uten sminke. Perfekt også om du ikke ønsker å investere i vippeløft, dette er den billigere varianten ;)

  • Leppemade | Jeg bruker en god leppemade om kvelden når jeg legger meg, gjerne tykt lag. Slik at når jeg våkner har jeg pleide og myke lepper. Prøv du også!

  • Neglelakk | En lys pudder neglelakk. Er et must for meg om jeg raskt og enkelt trenger og friske opp neglene mine, uten at jeg komitter helt til en knall farge :)

  • Gua Sha | Da ansiktsrullen og gua sha steinen kom så tenkte jeg bare at dette er lurt! Om jeg trener kroppen, så må jo ansiktet også få trent litt! Så derfor bruker jeg disse verktøyene for å øke blodsirkulasjonen i ansiktet. Huden blir mer elastisk, tar opp produkter bedre og en får også veldig fin glød.

  • Hår balm og refresher | Produkter som frisker opp håret, og en balm som mykgjør. Jeg vasker ikke ofte håret mitt. Jeg har mye hår og det tar meg 1 time med tørk og føn... Det er bra for håret og ikke bli vasket for ofte, for de naturlige oljene i hodebunnen pleier håret som vokser ut. Derfor bruker jeg alltid en tørrshampo/refresher og en god balm i tuppene slik at det kan gå litt lenger tid mellom vaskingen. Et tips er å trene håret på å ikke bli fett så fort. Det er litt slitsomt i starten, men sa vender håret seg til det og du kan gå lenger uten at håret må vaskes.

  • Highlighter | Kommer kanskje ikke som noe sjokk. Jeg elsker highlightere! Og denne er siste tilskudd i highlighter familien min. Kokosolje highlighter fra Marc Jacobs. Jeg påfører den faktisk med en beauty blender, på alle høye punkter i ansiktet og den er så fin.

 Smil, Malin