Oppskrift på Pumpkin Spice Kryddermix

200FDA5B-207C-4832-A1D8-52E731EC6384.jpeg

Hva kan du bruke dette krydderet til? 

Jeg har fått helt dilla på at alt skal ha pumkin spice smak. Dette er veldig amerikansk så jeg fikk det vel fra der. Jeg bruker det i latte og pannekaker. Og siden flaskegresskar ikke har så mye smak og jeg bruker ofte det, så må det krydderier til!

Jeg blander dette krydderet, sammen med gresskar puré (Gresskar puré lager du enkelt ved å ha et helt gresskar i ovnen på 180 grader i 1 time).

Blander krydder og gresskar inn i gresskarpannenkaker, pumpkin latté, fudgy pumpkin nøttekuler eller smoothiebowls.

Jeg er så glad i og bruke varer som er i sesong, og utnytte disse smakene så lenge en kan. Gresskarkrydder smaker litt som pepperkake men ikke helt. Om du har vært i usa rundt thanksgiving, å spist gresskar pai, så smaker det slik. Jeg synes det er en veldig søt og deilig smak. Anbefaler og prøve ut!

| Hjemmelaget 'pumkin spice' |

  • 1 ss kanel

  • 1 3/4 ts ingefærpulver

  • 1 ts muskat

  • 1 ts allspice

| Hvordan |

  1. Ha alle ingrediensene i et glass med lokk, og rist.

  2. Ha det stående i skapet med en 'pumkinspice' etikette.

 *funnet på nettet.