Pumpkin Spiced Smoothiebowl

ED2F4A3D-4F1A-4EA9-810D-CB88DBBD3304-e1544625260242.jpeg

Vil kanskje påstå at dette er mer en pumkinspiced dessert?!

Litt samme konseptet som med 'nicecream', som er fryste bananer kjørt til fløyelsmyk softis. Men her har en i tillegg i gresskar som også er søtt i smaken og inneholder vitamin A, og gresskar krydder.

For å få inn litt mer grønnsaker hadde jeg i squash som jeg damper og fryser i biter. Håper ikke jeg mistet deg nå? Haha. Disse har jeg liggende i en boks til alle tider og tar de opp fra fryseren når jeg trenger. De gir også mer mengde til smoothien uten, at du trenger å ha i masse bananer. Du kan såklart droppe dampet og fryste squashbiter, og heller ha kun banan, gresskar og gresskarkrydder - vinner! 

| Pumkin spiced smoothiebowl | 

1 porsjon

 • 1 stor godt moden banan

 • 1/2 dampet og fryst squash (valgfritt, men genialt om du ikke liker så godt banan eller vil kutte litt ned på frukt. Du kan ta i mer banan om du ønsker)

 • 2 ss gresskarpuré

 • 1-2 ts gresskarpulver, se egen oppskrift

 • 1/2 dl mandelmelk

| Toppings |

 • Ristet kokosflak

 • Pekan

 • Sharonfrukt

 • Physallis

| Hvordan |

 1. Ha alle ingrediensene i en kraftig blender, eller la de fryste ingrediensene ligge å mykne litt.

 2. Blend og server med favoritt toppings <3

Tagg meg gjerne @malinekstromno om du prøver så jeg kan se å like <3 

Smil, Malin