Jeg flytter til Venice beach!

IMG_2985.jpg

Er du flink til å lytte til magefølelsen din?

Magefølelsen eller intuisjonen, er noe jeg alltid har kjent på. Det er rart og kan ikke helt beskrives akkurat nå, annet enn at det er noe som drar meg i en retning noen ganger. Kanskje med tiden klarer jeg å sette mer ord på det. Det er som om jeg har noe på hjertet, noe jeg virkelig vil gjøre eller få til, som om det ikke er noe annet valg.. på en måte. Det er den følelsen jeg har kjent alltid på - gjøre noe helt anderledes. Vil reise bort en stund. Få klarhet, oppleve nye ting, lære masse, vokse som menneske, og ikke minst møte nye kanskje likesinnede og bli inspirert!

Jeg har det bra der jeg er idag, såklart - familie og venner jeg er glad i og ikke minst en jobb jeg trives veldig godt i! Jeg jobber for et firma som lar meg dra over alt i Norge. Jeg får møte masse nye mennesker, og lære de opp i makeup og hudpleie! Jeg har også det lokale yoga studio, treningssenteret og matbutikken like i nærheten. Alt er fint og trygt her!

Men så er det den følelsen som kommer, som en ikke kan sette ord på da.  Jeg kjenner det i hele kroppen. Hjertet mitt ønsker nye utfordinger, se hva som er der ute!! Kanksje et nytt eventyr.

Ine og jeg, bestemte oss for en stund tilbake for å legge ut på en reise. Vi tok permisjon fra jobben som vi begge liker, og skal nå være borte i seks måneder.

Begge har vi forskjellige prosjekter vi skal utføre på denne reisen. Usa ble vår destinasjon, for eventyr og utvikling! Jeg har alltid blitt dratt dit. Vet det er noe med friheten, med tanke på mat. Der finner jeg alltid noe å spise siden de har allergi merkinger på det meste. Og fokuset på mat er at det skal være rene ingredienser, økologisk og bra for deg! Jeg elsker også vennligheten, falsk eller ikke - jeg digger å bli møtt med et stort smil som smitter og ‘how are you‘? Kanksje vi burde tenke mer over denne friendly remindere vi får der daglig, hvordan har vi det egentlig;) De er også drømmende og setter seg store mål, ingenting er umulig.

Men ivertfall, vi flyttet nærmere bestemt Venice beach, som ligger nær havet og natur. Vi har vært her nå i to uker, og vi er forelsket i stedet.

Venice er for mange kjent som et sirkus, spesielt boraderwalken med alle artistene. Og det var også slik vi kjente stedet fra tidligere `turistbesøk`. Idag sitter vi på taket på leiligheten vår, og drømmer oss allerede tilbake. Vil tiden skal stoppe litt. Det er mørkt og vi ser på alle lysene, hører faktisk havet - så nært bor vi.

Inntrykk mitt av venice nå er at det er en mekka for sunn livstil, da det er et juice-, smoothie-, yoga-sted på hvert et hjørne. For de av dere som kjenner meg, skjønner at dette passer meg helt perfekt. Mat er noe jeg har stor lidenskap for! Valget ble lett når jeg skulle finne noe å fordype meg i, jeg ville lære enda mer om mat, den plante-baserte typen. Jeg gjorde mye research og fant `Matthew kenney culinary school`.

Magefølelsen slo inn med en gang jeg landet på denne nettsiden, ´raw food´, og ´vegan´ er noe nytt for meg, og desto bedre! Jeg vet at jeg føler meg så mye bedre når jeg spiser mer grønnsaker og her lærer en alt innenfor raw food, vegan, supermat og culinarisk tilberedning;) Det og komme hjem med kunnskap om sunn og deilig mat som det vi lærer her, gleder jeg meg til.

Vår nye hverdag er i en leilighet,  to minutter gange fra venice beach. Og et bar blokker fra skolen min. Dagen starter med tidlig gåtur til skolen. Jeg har alltid pakket med meg en smoothie. Jeg ser faktisk soloppgangen mellom palmene på Abbot Kinney når jeg går. Morgenene starter klokken 8 så jeg går hjemmefra 07.00. Vi er der hele dagen. Kveldene går til sykkelturer på venice beach promenaden i solnedgang, og gjerne helt til Santa monica som ligger tjue minutter unna.

Denne bloggen kommer til å være med på reisen♥  

Vi sitter kveldene på taket, og drømmer videre.