Bli med Meg til Frisøren å Se Hvordan Jeg Får så Fine Highlights

379ECF20-C4BA-4665-8A0A-AD07447C3AD0.jpeg

Jeg skal ikke si jeg går for ofte til frisøren. Jeg er skikkelig ille. Så når jeg først tar meg turen for å freshe opp føles det faktisk utrolig bra.

Jeg har de siste årene gått for en balayage variant, blitt skikkelig blond i tuppene til tider. Nå så jeg på siste innspilling til Matkanalen at jeg var skikkelig mørk. Siden vår og sommer nærmer seg, så kjente jeg at det var på tide å friske litt opp. Jeg var hos Made in Heaven i Sandnes og dette var det Martina gjorde med håret mitt <3 :

  • Babylight/strandlight - super tynne striper i folie. Overgangene ble helt nydelige. Hun brukte bleking Blondme fra Schwartzkopf og Ola plex oppi blekingen for å styrke håret under blekingen. Da tar ikke blekeprosessen like mye skade.

  • Hadde over en glansvask når jeg satt i vasken, for å få fargen mest tilpasset min hudtone. Den ble ikke for hvit eller for gul. Helt perfekt. Jeg vet ikke navnet på denne fargen hun tok over, men dere kan nok gå innom å høre med Martina<3

  • I front så laget hun noe som heter "money piece". Som vil si litt lysere rundt ansiktet. Jeg elsker det.

  • Hun brukte også en tre-steg kur fra Alterna når vi var ferdig. Håret trengte visst det, haha. Det er vanvittig slitt etter varmebehandling, siden jeg krøller det så ofte.

IMG_8281.jpg
D41D14D8-D947-4D37-924B-D5BD5665F799.jpg
IMG_8571.png
IMG_8461.jpg

Så spent før det blir fønet og fargen kommer frem.Resultat : Supertynne striper, baby highlight/strandlights som de også heter. Med 'money piece i front'.Fornøyd med håret glis :) Nå er det bare hjem og fortsette å kure + pleie det. Blir alltid så motivert til det etter jeg har vært hos frisøren. Samme hos tannlegen forresten ;)