Min Glødende Morning Smoothie To Go

48685758-E2D2-4CC7-A5DD-FC265F7C8822.jpeg

Smoothie to go.

Jeg er glad i å starte dagen smooth med en smoothie ;) Her kan jeg få en næringsbombe av en drikke - spinat med masse jern, ingefær for immunforsvaret og fordøyelse, olivenolje som tar opp de fettløselige vitaminene i det grønne og collagen for huden.Jeg har postet denne oppskriften før, men vil gjerne poengtere at du kan ta den me deg i farta som et raskt mellommåltid! 

Vitamix har nå kommet med geniale beholdere som du kan blende i beholderen og ta med deg.

Jeg har alltid en fast smoothie jeg pleier å gå til for å ikke stresse om morgenen. Jeg liker å gå litt på autopilot med slike ting. Da vet jeg akkurat hva jeg skal ta i, og jeg vet at jeg har alle ingrediensene klare

Når jeg blir lei av denne smoothien så skifter jeg litt på ingrediensene, har kanskje i en annen frukt eller bær. Jeg har alltid i noe grønt uansett- om det er kål eller spinat eller noe salat jeg har liggende i kjøleskapet.

48685758-E2D2-4CC7-A5DD-FC265F7C8822.jpeg

| Oppskrift beauty smoothie |

1 porsjon

 • 1 håndfull spinat

 • 1 bit ingefær

 • 2 kvister mint

 • 1/2 - 1 fryst banan

 • 1-2 ss collagen

 • 1 ss olivenolje

 • 2 dl havremelk fra oatly

 1. Ha alle ingrediensene i en blender.

 2. Server med en gang :)

| Oppbygningen av en smoothie |

Fra bunnen og opp

 • Isbiter

 • Fryst frukt

 • Grønne blader som spinat, kål, salat

 • collagen, superfoods etc.

 • væske

Prøver du min glødende smoothie, gjerne tagg meg så jeg får se @malinekstromno

Smil, Malin