Jobbhelg på Kragerø resort, og jeg deler oppskrift på raw sjokolade bliss balls

2E9A6098-89F1-4E22-AB8B-3EB2C2DD9B57.jpeg

Jeg elsker å komme steder der en blir møtt med nydelig lyst og delikat interiør og en peis i resepsjonsområdet. Og roen vil jeg si kommer allerede over deg når du kjo6rer opp til resorten å får se den vakreste utsikten

Jeg vant i hotellrom, eller leilighet - altså, dette stedet. Jeg kunne faktisk ha flyttet rett inn. Interiøret og de duse fine fargene gjør det lett å bli glad i dette stedet. Av en eller annen grunn elsker jeg slike tre greiner!

9BD6B1FB-A4A9-496A-9DC5-AC1EDEEFC0B6.jpeg

Utsikten utenfor vinduet mitt er et åpent landskap. Jeg elsker å se utover slik som dette. Utover havet. Nedenfor står også masse båter parkert, så idyllisk.

Imellom jobbingen denne helgen så lå jeg på disse stolene. Og drakk Pukka økologisk te. Foran meg er det en peis. Jeg er så glad! Dette gir meg en ro jeg virkelig trengte imellom slagene :)

0209CFE0-AF0D-499A-9257-43CA73520F9B.jpeg

Her ser dere bedre det åpne landskapet og alle de små øyene som ligger rundt. Rett over havet er også Kragerø. Inni den boksen du ser bilde av under - kan du sitte i badstu å se utover…

Jeg trener alltid på tur. Jeg synes det er så perfekt å stå opp, trene, og spise en god frokost før dagen setter igang. Når det er treningsstudio i samme bygg så blir det faktisk ikke enklere heller. Jeg kan også ta meg en løpetur i skogen som er like utenfor.

DC319CA7-A62C-4B24-98BF-9003F56FF47B.jpeg

Det kjekkeste med hotellopphold - FROKOST

Okey, over til det jeg virkelig er her for! Lage mat til et treningsevent her! Så heldig jeg er, altså. Fikk møte så mange fine jenter - og servere dem noen av mine favoritter! Alt plantebasert og glutenfritt!

7D8289B7-84F6-4BEB-8D05-8AA22BC463EF.jpeg

Jeg var med 'Flowfood' å servere mat til yoginier på yogaretreat, arrangert på kragerø Resort.

Alt vegansk og plantebasert! Flowfood er nemlig noe vi kan glede oss til alle veganere OG ikke veganere der ute. Det kommer på markedet straks og er et produkt laget av grønnsaker og tang - men smaker akkurat som kjøtt!

Den veganske menyen vi serverte var fra Flowfood og den veganske kokken Rickard Nystad. Det var så mye godt og folk ble virkelig inspirerte til å finne enkle måltider de absolutt kunne få til å lage selv. Føler ofte at vi kan bli stresset av tanken på å legge om livsstilen til å bli litt sunnere å da hjelper det å komme på retreats som dette, å få inspirasjon.

ALLE kan få til å lage en deilig quinoa tabbouleh, eller flow food taco når den kommer på markedet snart.

Tror folk senket skuldrene litt når de fikk se hvor mye en egentlig kan lage som er så sunt (selv om de var ganske relaxed etter flere savasanas denne helgen, for noen herlige damer).

Jeg kunne bare blitt igjen på Kragerø resort…

| Oppskrift sjokolade bliss kuler |

ca. 12-14 stk

 • 15 små dadler/10 store medjooled dadler (ta ut steinen).

 • 4-5 ss raw kakao

 • 2 dl kokosolje

 • 1 dl mandler

 • 1 dl cashewnøtter

 • 2-4 ss maple sirup (smak til hvor søte du ønsker ballene).

 • 1 ts vanilje ekstrakt

 • 1/2 ts vanilje pulver

 • valgfritt : 1,5 ts salt

 | Topping alternativ |

 • Knust pistasj

 • Frysetørkede bær, som bringebær eller jordbær

 • Cacao nibs

 • Kokosmasse

 • Knuste ristede hasselnøtter

| Hvordan |

 1. Ta ut alle steinene av dadlene.

 2. Knus nøttene i en food processor og ha de over i en bolle.

 3. Ha kokosolje, dadlene og de resterende ingrediensene i foodprocessoren til det blir en seig karamell masse. Det kan godt være litt daddel klumper i.

 4. Hell daddel massen over i bollen med de knuste nøttene å bland godt sammen. Bruk en spisekje, mål opp rundt 14 baller i samme størrelse. Trill de runde og rull dem i ønsket topping. Pistasj er min favoritt!

 5. Oppbevares i kjøleskapet <3

Taco med Flowfood og syltede rødløk!Flowfood hamburger, du merker ikke at det ikke er kjøtt! <3Ulike salater, quionoa tabbouleh og ovnsstekte gul/polkabeter, mmm.Takk for en nydelig helg Kragerø resort! <3Smil,malin