Hva jeg tenker om K18 kuren

Mine tanker om stjerneproduktet alle prater om! 

Jeg synes det er veldig gøy å teste ut nye produkter. Men prøver å ikke kaste meg på alle trender, jeg liker å gjøre litt research først. Men peptider er jo noe jeg alltid er ekstra gira på når det kommer til hudpleie og hårpleie!

K18 har jeg hørt og lest så mye positivt om, og siden håret mitt stripes, varmebehandles, går månedsvis (noen ganger år) før det klippes så tenkte jeg at det er kanskje ikke er det dummeste å pleie håret litt ekstra! Særlig frem mot neste stripeprosess og solsesong. Jeg er veldig glad i å lysne håret mitt frem mot sommeren.

Artikkel inneholder annonselenker

Det første jeg la merke til når jeg brukte kuren var at det føltes veldig greit å ha det i håret - nesten som et styling produkt! Krøllene ble samlet og produktet tynget ikke håret. Dette produktet skal du nemlig ikke vaske ut, (håret vaskes med shampo, håndkletørkes godt - deretter påføres K18). Du skal gå med K18 i til du vasker håret neste gang, du kan style håret med produktene du ønsker etter 4 minutter. 

Når jeg gjorde min lille research pratet jeg også med frisøren min om K18. Hun fortalte om en kunde som hadde veldig behandlet hår etter striping, og hun kunne ikke ta mer striper på en god stund. Hun hadde gjort en K18 kur og frisøren min kunne se at hårstrukturen hadde blitt styrket og hun kunne gjennomgå ny stripebehandling mye raskere enn antatt. Frisøren min ble med andre ord imponert.

Min opplevelse er at håret ble mykere og og føltes sunnere. Samtidig må jeg si at når jeg først får det for meg at jeg skal ta litt mer vare på håret mitt så gjorde jeg andre ting også i tillegg - som å klippe lengdene, tok ikke like mye striper som jeg pleier, og har begynt å lufttørke håret oftere, istedenfor å føne håret. Det har såklart bidratt til å få sunnere og glattere hår! 


Jeg vil anbefale K18! Det er litt som når jeg anbefaler å drikke sitronvann om morgenen. Gjør du en god ting for deg selv, så gir det noen ganger ringvirkninger utover dagen av flere positive valg, om du skjønner haha.

Mitt tips: 


En detox shampoo vil fjerne overflødig produkter som kan ha hopet seg opp over tid på håret ditt. Det kan være med å gi enda bedre resultater for da får du bort dette laget, og kuren kan virkelig jobbe på hårstråene. 


SLIK GJØR DU:

Fra K18 sin nettside: 


  1. Vask håret med shampoo, ikke bruk balsam. Håndkletørk håret ditt godt.

  2. Begynn med 1 pump K18 Mask om du har tynt hår og opptill 4+ pump om du har veldig tykt og langt hår. Men ikke bruk for mye produkt. Påføres jevnt i håret fra rot til spiss.

  3. La den virke i 4 minutter for å aktivisere produktet.

  4. Ikke skyll produktet ut. Jeg elsket hvordan produktet var som et eget stylingprodukt.

  5. Style deretter håret som vanlig.

  6. Bruk K18 de neste 4-6 hårvasker, og deretter hver 3. til hver 6. vask etter behov.

FORDELER: 

Fra K18 sin nettside: 

Reparerer skader som følge av bleking, kjemiske behandlinger, varme og mekanisk styling.

Gjenoppbygger styrke, mykhet, glatthet, elastisitet og spenst.

Hindrer at håret brekker, reduserer skader, splitte ender og at hårfargen blir blass.

Finn K18 produktet : HER . Der skriver mange om sine erfaringer også og om de synes det er verdt pengene :)