The glowing bowl oppskrift

Min favoritt go-to middag! Laget med friske grønnsaker, hvitløk, sjalottløk, rødløk og gurkemeie! En skikkelig glowing bowl for insideutside glow

Jeg blir så glad av å kutte disse nydelige fargerike grønnsakene. Proppet med næring for huden og immunforsvaret vårt!

Løk er stekt sammen med padrons (søt minipaprika), eller eventuelt vanlig paprika i en stor gryte. Imens kokes quinoa i en annen gryte. Ha i en proteinkilde, jeg har i kylling som jeg steker sammen med løken til den er gjennomstekt. Dersom du ønsker kikerter for en vegansk alternativ kan du også det. Ha deretter i resten av ingrediensene. Krydre godt med salt og pepper.


OPPSKRIFT


Olivenolje til steking

1 kinesisk hvitløk

1 rødløk

2 små sjalottløk

2 ts gurkemeie

Salt & pepper

3 padrons eller 1/2 paprika

1 - 2 kyllingfilet

1 liten bok choy i tynne skiver

1/2 fennikel i tynne skiver

1-2 dl økologisk kokosmelk

Sitron juice

Tilbehør: jeg koker quinoa og rister litt revet kokos i en panne og serverer til. Om du vil ha brun ris eller søtpotet går det også veldig fint!


  1. Start med å sette på quinoa, følg anvisningen bakpå pakken. Husk å vaske quinoa først i en sil før du koker. Eller sett på ris, søtpotet - det du ønsker.

  2. Ha så olivenolje i en annen gryte. Skru på medium varme, og ha i finhakket hvitløk, sjalottløk, rødløk og stek forsiktig til alt blir mykt.

  3. Ha i padrons/paprika og kylling eller proteinkilde du ønsker. f.eks kikerter Krydre med salt og pepper. Stek kyllingen til den er gjennomstekt.

  4. Ha så i fennikel og bok choy som er i tynne skiver sammen med kokosmelk og kok til grønnsakene er møre. Smak til med salt og pepper, og chili opp du vil ha mer heat. Jeg liker maten min veldig mild i smak, dersom du liker ting spicy kan du ha i chili.

  5. Jeg ristet litt revet kokos i en panne, pass på at det ikke blir brent - det går fort å riste kokos på en panne.

  6. Server alt i en bowl med quinoa, rista kokos på toppen og litt sitronjuice over. NYT