Matcha glow smoothie

 
 

 
 
 

Jeg startet året med grønn januar og fant mange måter å lure inn noe grønt på gjennom dagen. Vi er halvveis i februar og jeg har fortsatt med grønne favoritter som grønn smoothie, selleri juice, matcha og gode mettende grønne salater. 

Den perfekte grønne starten på dagen er min Matcha glow smoothie som er en miks av favorittene smoothie og matcha latté!

Den gir mye energi og holder meg mett lenge. Her får du en boost med vitaminer, protein, fiber og sunne fettsyrer som gir deg glød på innsiden og utsiden. Matcha er pulveriserte unge grønne teblader som inneholder antioksidanter og har litt koffein i seg for en tilleggs energiboost. 

Energi OG glødende hud, jeg er hvertfall solgt!  

 

The matcha glow smoothie

 

 


2 dl fryst mango

1/2 banan (til mer moden banan til søtere blir smoothien) 

1 stor neve spinat

1/4 avocado

1 scoop kollagen pulver
1/2 ts matcha pulver
1 ss chiafrø ( valgfritt men inneholder mye fiber og omega for sunn hud og mage)

4 dl plantemelk 


Fremgangsmåte:


Ha alle ingrediensene i en blender og kjør til smoothie konsistens!

Tips -
Jeg kjøper fryst mango i kuber i frysedisken. Nå finner du også fryst avocado i biter flere steder.
Bruk den plantemelken du ønsker, men se snu gjerne på melken og finn den som inneholder minst ingredienser. Unngå helst de med tilsatt sukker.
Om du vil ha enda søtere smoothie så kan du tilsette daddel eller honning.

Shop the post


Inneholder annonselenker

 

Kollagen

Kollagen fra Womensync jentene for hud, ledd, hår og negler. Jeg tilsetter kollagen i matcha lattén, smoothies, rå kakao og i chiapudhdingen.


 

Matcha

Matcha er pulveriserte grønne teblader. Det vil si du drikker hele bladene og får i deg mye næring og antioksidanter. Perfekt i smoothies, og til å lage matcha latté.


 

Hi Honey!

Honning er min go-to søtning til alt jeg søter. Det kan være i matcha lattén, sunnere bakst, chiapudding, på havregrøten, i matlaging!

 
Malin Ekström