Den Sunneste og Deiligste Kaken på Sommerbordet får Du Her. Den er Også helt Plantebasert!

Den ultimate sommerkaken! Denne er så vanvittig god, frisk med masse frukt og bær - samtidig som du får dessert følelsen med deilig med kokokrem, mørk sjokolade og honningdrysset over. Må jo nevne at vitaminene, mineralene og antioksidant nivået er jo betraktelig høyere i denne kaken enn andre sommerkaker ;) En god grunn til å teste ut!Om sommeren vil jeg helst være ute når solen titter frem og bruke minst mulig tid på kjøkkenet foran stekeovnen. Denne kaken krever kun litt kutte arbeid, kokosvisping og den er helt klar! Vannmelon er også super fuktighetsgivende som er perfekt på en varm dag. Visste du forresten at flere vitaminer og mineraler trenger fett for å bli tatt opp i kroppen? Det er en god grunn til at vi har kokoskrem sammen med frukt og bær.

90E0E7AF-64E9-4330-8B9A-CAFF7C76B341.jpeg

| Hva du trenger |

  • Stor melon

  • Elektrisk håndvisp

  • Kokoskrem (Husk - en fullfet kokosmelk, satt kaldt i kjøleskapet over natten! Toppen av kokosmelken brukes kun for å få en krem konsistens).

  • Ekte vanilje

  • Rødbete pulver

  • Frisk frukt og bær

  • Mørk sjokolade, plantebasert

  • Pistasj

  • Flytende lys honning (Lønnesirup om du vil ha den helt vegansk)

| Oppskrift rosa kokoskrem |

  • 2 pakker á 250 ml fet kokosmelk (min hadde 75% kokosekstrakt).

  • 3-5 ss lys honning

  • 1 ts ekte vanilje

  • Valgfritt - 1/2-1 ts rødbetepulver

| Hvordan gjør du det |

  1. Del en stor vannmelon i 1-2 cm tykk skive. Legg den på et fat.

  2. Skjær opp all frukt og bær du ønsker å toppe kaken med. Sett det til siden. Hakk opp pistasj og mørk sjokolade.

  3. Ha kun den hardeste delen på toppen av kokosmelken over i en bolle. (Spar kokosvannet til smoothies). Tilsett honning og ekte vanilje. Visp til en krem. (Om du vil ha rosa krem kan du tilsette litt rødbetepulver, valgfritt).

  4. Legg rosa kokoskrem på melonskiven, frukt og bær, dryss av pistasj, mørk sjokolade og honning til slutt.

  5. Nyt<3

IMG_6028.JPG

| Inspirasjon - Hva jeg brukte til topping | 

  • Dragefrukt

  • Honningmelon

  • Moreller

  • Fiken

  • Bringebær

  • Jordbær

  • Nektarin

  • Pasjonsfrukt

  • Aprikos

  • Pistasj

  • Mørk 70% sjokolade

  • Lys flytende honning dryss (eventuelt lønnesirup)

BFD41AB1-04CB-4AEA-8F2E-602A2B41F5FD.jpeg
D769CCCC-5D96-477A-8FD4-BB66762CECA7.jpeg
D661B55F-7A51-4D0D-9811-91426792E1DE.jpeg

Jeg er den som elsker å finne spennende frukter og bær i butikken. Sommeren er jo sesong også. Jeg prøver så godt jeg kan å kjøpe kun økologisk, og det jeg finner av norsk produsert.

Nytes, helst ute i solen på en varm sommerdag, med gode venner!

Smil,

Malin