Hei, og velkommen til min side <3 Jeg er lidenskapelig  opptatt av velvære.Jeg opplevde i tidlig alder matallergi, eksem, blemmer og magesmerter. Jeg fant etterhvert ut hvor stor effekt det vi spiser har og si for hvordan vi ser ut og føler oss! Mine erfaringer gjorde at jeg ble så nysgjerrig at jeg tok en bachelor i ernæring, tok kurs i raw og vegansk mat i LA, og en yoga utdannelse for å tilegne meg enda mer kunnskap. Samtidig som jeg jobbet i makeup bransjen, da jeg er utdannet makeupartist. Her fikk jeg møte masse mennesker som også opplevde liknende plager. Og det gjorde meg enda mer interessert i å dele kunnskapen og erfaringene mine.Jeg startet denne plattformen for å dele plantebaserte retter, etter at jeg gikk på plantebasert skole i venice beach. Idag har det blitt enda mer. Jeg elsker å dele tips fra hverdagen min, om det kommer til sminke- og hudtips, klær, oppskrifter eller hvordan en kan føle seg bra og bli den beste versjonen av deg! Takk for at du er her.Jeg er også så heldig å ha mitt eget program på Matkanalen, der jeg kun deler plantebaserte, raffinert sukkerfri og glutenfrie retter. For å inspirere til å spise mer grønt i hverdagen. I tillegg til at jeg har flere fantastiske samarbeidspartnere som deler mye av samme visjon <3 På denne plattformen vil jeg dele om det jeg kaller 'glød på innsiden og utsiden'. Da lidenskapen min å nære kroppen og hodet riktig! Oppskriftene vil være fargerike planter, helst kortreist og økologisk. I tillegg så elsker jeg gode hudpleie- og sminke produkter som gir oss glød på utsiden og fremhever de vakre trekkene vi har. Det henger sammen. Den nye reisen min- er og finne naturlige produkter som ikke går på bekostning av effekt og resultat, håper dere vil være med meg på den! 

Malin Ekstrøm har et lidenskapelig forhold til helse, kosthold og velvære. Sandnes-jenta er sertifisert yogalærer, har sitt eget program på matkanalen, er utdannet makeup artist og har en bachelorgrad innen ernæring. I tillegg har hun tatt kurs i raw food og vegansk mat, ved MK culinary school i perioden hun var bosatt i LA.
 
Med seg hjem fra USA har hun ny inspirasjon og kunnskap, som har gitt nytt liv til lidenskapen. Og hun har en helt klar visjon hun ønsker å dele, nettopp det å ha det godt med seg selv – som har resultert i arbeidstittelen «Glød på innsiden og utsiden»:
«For meg handler glød om så mye mer enn solpudder og sminke. Jeg mener alt starter med maten vi spiser. Et sunt og fargerikt kosthold påvirker ikke bare kroppen, men tanker, følelser og atferd. Tenk å møte dagen i balanse og med overskudd? Hvilke ringvirkninger kan dette få for både deg selv og menneskene rundt?»