10 MUST HAVES for insideoutside glow

B33BC2DF-37AB-45D2-BC61-8E599B2A0F04.jpeg

10 must haves for innside og utside glow

Det viktigste er og ha det bra med deg selv, spise sunt, sove nok, for meg vil det si 9-10 timer, meditere og le! Disse tingene er noe jeg legger på i tillegg, for the ekstra glow..!




1.)
Kollagen - alt etter hvor mye det smaker - kan det brukes i smoothies, chiapudding, sjokolade avocado mousse, matcha latté. Kollagen mister enn mer og mer av etter 25 år, så jeg liker og tilsette for ekstra glød og spenst i huden.

2.) Vitamin C - hjelper til med opptaket av kollagen. C-vitamin er også en fantastisk antioksidant.


3. Magnesium - beroligende. Jeg tar to kapsler før jeg legger meg. Sover bedre og hjelper faktisk med fordøyelsen. Fungerer den blir jeg glad og sover jeg tungt blir jeg enda gladere!


4.) Grønn te / matcha - istedenfor kaffe så drikker jeg matcha grønn te. Inneholder koffein, men gir deg en jevnere boost. Inneholder masse antioksidanter.


5.) Raw honning - Nevner honning, for hvitt sukker spiller veldig inn på huden! Bytter du ut noe eller alt av det hvite sukkeret med en honning som i tillegg kan tilby litt enzymer og vitaminer så vil det være så mye bedre for kropp, hode og hud.


6.) Te - som er koffeinfri, er beroligende før jeg legger meg, alt handler om å finne roen for meg. Da har jeg mest glød.



7.) Face roller - Er et verktøy som øker blodsirkulasjonen i ansiktet, og gjør at produktene du påfører blir bedre tatt opp av huden. Det blir som en liten ansiktstrening. Gua sha er et annet verktøy, som kan gå litt mer i dybden. HERer en youtube video som beskriver litt mer i dybden

8.) Duft lys - Jeg elsker duftlys for å roe meg ned. Det senker skuldrene mine veldig, sammen med en kopp urtete. Duft gjør mye for hvordan vi føler oss. Tenk deg når du går inn i et spa og de beroligende duftene møter deg

9.) Hyaluron serum - er en favoritt, og det er for det er for alle hudtyper. Hyaluronsyre er noe vi har i kroppen, men avtar til eldre vi blir. Derfor liker jeg å fylle på. Påføres etter rens, og før fuktighetskrem. La den trekke inn i huden i 30 sekunder før du tar på kremen din.



10.) Peeling er også et must for glødende hud. Men ikke for mye, balanse. En kan ofte bli litt ‘avhengig’ av den myke følelsen. Du kan bruke retinol som øker cellefornyelsen og jevner ut arr og lignende. AHA syrer, eller retinol - ville jeg personlig brukt 1-2 ganger i uken. Husk at vi ønsker å bevare en sunn hudbarriere, som ikke er sensitiv. For mye syrer og peeling kan bryte mer ned enn vi ønsker. Husk alltid spf på dagtid om du bruker retinol og andre syrer.

Og eventuelt bruke milde enzyme peelinger, som skal ligge litt på huden og løsne opp døde hudceller. Jeg har gjerne denne dysjen også, og lar den ligge på mens jeg tar shampoo i håret. Den er veldig mild og fin til alle hudtyper, til og mer sensitive da den ikke inneholder korn.