Plantebasert Mango Sorbet Med Kun To Ingredienser. Sunn Dessert Som Kan Nytes Hele Året

F1D22D79-3050-47EA-BB17-F3F6AF218CBD.JPG

Har du lyst på en plantebasert, deilig og sunn dessert som lages i en fei? Klart du har!

Jeg har alltid fryste bær, grønnsaker og frukt i fryseren. Spesielt fryst mango er jeg så glad i. Jeg kjøper fryst mango i merket Eldorado. Før kjøpte jeg Kolonihagen sine fryste økologiske mango, men de sluttet å produsere så nå håper jeg de kommer tiibake igjen snart.

Jeg vet ikke med dere men jeg får noen ganger veldig lyst på noe godt. Jeg prøver og holde meg sunnere desserter i ukedagene - og da er denne Mango Sorbeten helt perfekt. Den er så enkel og inneholder kun to ingredienser.

C97FD20F-4B38-4542-B39E-335A49571D0B.JPG

Jeg laget også litt chewy crumble på toppen her men det er såklart helt valgfritt. Du kan ha litt hakket frukt istedenfor eller bare ha den som den er.

696634A4-0045-4DF1-B43C-51A3F2FC517A.JPG

| Oppskrift Mango Sorbet |

  • 600 gram fryst mango

  • 2-3 lime juice

| Oppskrift Chewy crumble toppings |

  • 6-7 økologiske dadler

  • En liten neve cashewnøtter

  • En liten neve økologiske kokosflak

  • 3-4 ruter mørk sjokolade

| Frukt toppings |

  • Pasjonsfrukt

  • Mango

  • Physallis

| Hvordan |

  1. Ta mangoen ut av frysen å la den tine litt, slik at den blir raskere kremete i blenderen. Bruk litt vann i bunnen for å hjelpe bladene om mangoen er veldig hard.

  2. Klem i 2-3 lime.

  3. Server med en gang. Hvis du vil at den skal stivne litt til så har du den over i en form, å setter den i fryseren litt.

  4. Lag chewy crumble, ha alle ingrediensene over i en foodprocessor.

  5. Skjær opp frukt.

  6. Ta ut mango sorbet av frysen og topp med toppings. Nyt!

Jeg brukte Vitamix for å lage denne sorbeten, da går det så raskt!

50074C8A-6A92-4EDC-ABA6-241762E544DD.JPG