3 måltider jeg spiste på én dag på hyttetur

 
CFE7FD32-E503-422A-B141-D8C2B11D622D 2.JPG

Jeg husker ikke siste jeg kom meg bort. Eller jo,

men det var til i Los Angeles, det er der jeg pleier å rømme til når jeg trenger litt ro og inspirasjon.

Denne ganger var jeg så heldig å få komme meg opp til fjellet. Haukelifjellet.

Snøkledd landskap, sol i ansiktet, peis og pledd.

Jeg er ikke flink til å legge fra meg jobb, hodet mitt spinner alltid. Men jeg tok meg noen timer helt fri på lørdagen. Da satt jeg foran peisen og leste en bok. Det var nydelig. Også måtte jeg ut å se litt på solen når den tittet frem. Finnes det en bedre følelse enn å bli truffet av solskinn rett i ansiktet?!

F08F6FBD-E365-4DC6-8DE5-47418B3DF4E0 2.JPG
3C52C1B2-91E1-4F5F-A0F2-E7611221FF2D 2.JPG
E0B0C39A-14E0-4689-8EC9-D1AE30DF612C 2.JPG
3E0E5A2C-0447-45AE-822E-4F49CF8B2596 2.JPG
C7F7BFE1-158D-4122-95CE-682CA10B2F90 2.JPG
7C69FB37-A0ED-48A3-B026-80E4C6EF6127 2.JPG

Være sunn på reise krever litt planlegging. Jeg er vandt til det etter så mange år med magesmerter og allergier. Så for å ha det fint hele oppholdet, med nok energi - så må jeg planlegge hva jeg skal ha med meg. Under har jeg listet opp nesten det meste av det jeg tok med meg i handlenettet. Noe mat, teer og helsekost :)

| På denne turen pakket jeg med meg |

  • Økologiske chiafrø

  • Oatly økologisk havremelk

  • Kokosmelk fra d’aroy eller rema 1000 sin på kartong

  • Kokosflak

  • Mandler

  • Nøtter

  • Nori ark

  • Økologisk salat

  • Agurk

  • Fennikel

  • Asparges

  • Gresskar

  • Mango

  • Granateple

  • Masse sitron til dressing, og sitronvann om morgenen

  • Matcha grønn te

  • Hibiscus te og andre økologiske teer

  • Avocado

  • Rødløk, hvitløk

  • Gul curry paste til onepots

  • Bokhvetemel

  • Pizzasaus

  • Extra virgin olivenolje

  • Multivitaminer

  • Mørk sjokolade

  • Magnesium

| Frokost, lunsj og middagen min |

Frokost :

Chiapudding laget med kokosmelk og havremelk

Blandet også mango med litt av melken som jeg hadde i chiapuddingen + sitron.

Toppet med kokosflak, pistasj og roseblader

8BE26424-170D-44E1-AB04-FDC2ACA37C9B 2.JPG

Lunsj :

Nori wrap - fylt med avocado, sitronjuice, agurk, mango, salat, fenikkel

Hadde også to økologiske egg ved siden av

8883BCAF-F5F5-4FE2-B07D-10A38E459885 2.JPG

Middag :

Plantebasert og glutenfri pizza

Se fremgangsmåte i dette innlegget + video under

7C6F55E4-FB23-4D27-A029-7A0F78F9557D 2.JPG