Avocado søtpotet toast

81785EAF-2B62-43F3-9FF9-14AF6968607A.jpeg

Jeg er så glad i søtpotet, jeg tror det er en av de mest allsidige grønnsakene jeg vet om. Min siste obsession er å bruke den som skive med masse pålegg- jeg er hekta.

Søtpotet er perfekt som toast dersom du vil spise mer plantebasert, har glutenallergi eller cøliaki.

Den oransje fargen sier at denne grønnsaken også inneholder masse vitamin A som er så bra for huden!

 | Avocado søtpotet toast |

1 person. ca 2-3 skiver. 

  • Søtpotet (en som er litt rund slik at du få mest mulig topping på).

  • 1/2 - 1 avocado

  • Sitron juice

  • Salt

  • Pepper

  • Koriander

  • valgfritt - chilliflak, hvitløk, jalapeno

 | Topping |

  • Reddik

  • Tomat

 | Hvordan |

  1. Del søtpotet i 1-2 cm skiver og smør skivene med litt olivenolje og salt. En får vanligvis 2-3 skiver.

  2. Legg dem inn i ovnen på 180 grader varmluft i 20-25 grader.

  3. Mos avocado og ta inn ønskede krydder.

  4. Legg på toast og pynt med tomater, reddik og ekstra salt, pepper og olivenolje.

Previous
Previous

Hummus med Freshe Grønnsaker

Next
Next

Matcha chiapudding med mulberries