Crunchy kikerter - topping til salater og supper!
Det er alltid en evig jakt etter den perfekte sunne snacksen. Jeg har mine favoritt plantebaserte 'go to' snacks. Men jeg ønsker alltid å utvide snacks repertoaret ;) Jeg ønsker at den sunne snacksen skal inneholde lite sukker, balansere blodsukkeret og såklart ha god næring.Disse crispy kikertene er perfekte som snacks, i salat, og strødd over disse bakte søtpotet båtene for ekstra crunch :)
Inneholder protein og fiber, samtidig spisskumin som er et av mine favoritt krydder.
| Oppskrift crunchy kikerter |
Forvarm ovnen på 175 grader varmluft.
1 boks kikerter 240 gram, skylles og vaskes.
1 ss olivenolje
1/2 ts salt
1 ts spisskumin
| Hvordan |
Skyll kikertene godt i en sil. Tørk å rubb dem litt i et håndkle, til du ser skallet begynner å falle av. Skrell av resten av kikertene.
Ha de rensede kikertene i en bolle og tilsett olivenolje og salt.
Kle et stekebrett med bakepapir, og spre kikertene utover.
Ha kikertene inn i ovnen på 175 grader i 25 minutter, vend på dem 1 gang underveis.
Ta kikertene ut, og strø over spisskumin. La dem stå i 15 minutter og bli enda sprøere.
Nyt disse cruncy godsakene!
Smil, Malin
