Min glødende hudpleie rutine - dagtid

 
 

Min hudpleie rutine ser akkurat slik ut for tiden!

Etter en lang vinter, der jeg kjenner at huden føles strammere leter jeg alltid etter produkter som gir meg glød og antioksidanter. Glød får jeg med produkter som gir masse fuktighet og litt lipider slik at sminken også sitter fint på huden. På natten bruker jeg ofte retinol eller lactic acid så da synes jeg det er deilig med ekstra pleie på dagen.


Hudpleie rutine dagtid

1.

Jeg starter alltid morgenen med et stort glass sitronvann og går så rett og vasker ansiktet med masse vann. Har jeg sovet med maske renser jeg ansiktet med en rens.

2.

Jeg tar så på antioksidanter i form av C E FERULIC serumet til SkinCeuticals. 2-3 dråper over hele ansiktet. Lar det tørke litt inn.

3.

Over der igjen bruker jeg en fuktighetskrem som er som et serum fra BIOEFFECT! Det er helt nydelig, føles som silke på huden. Når huden min er skikkelig tørr, reparerer denne hudbarrieren min hver gang. Du trenger egentlig ikke et serum under, da den er et to-i-et produkt- bare ta solkrem rett over og du er klar.

4.

Over det har jeg enten solkrem eller om jeg er tørr bruker jeg faktisk Babor sin skum maske som er min staple i skapet. Den er perfekt for alle! Gir skikkelig glød. Sov med den, bruk under makeup som en primer om du er tørr, eller fuktighetskrem om du trenger ekstra fukt. Jeg er helt avhengig.

5.

Spf 50 avslutter jeg alltid med. Jeg bruker Supergoop, men den kan være litt vanskelig å få tak i, og da bruker jeg Kiehl sin spf50. (annonselenke). Den er så lett i konsistensen og legger seg veldig fint under sminke.


Inneholder annonselenker


shop the post


 
 

HY-ÖL og Phytoactive reactivating.

Olje dobbelrens som er den eneste måten jeg renser huden min på.
1. Påfør 3-4 pump av den gule rensen først på tørt ansikt, massér godt inn.
2. Over tar du 2 pump av den brune rensen, og masserer begge rensene sammen på ansiktet.

3. Skyll av alt med masse vann og bruk en klut for å sikre at alt sminken er borte.

 

C E FERULIC

Antioksidant serum som jevner ut huden over tid, gir glød og fuktighet. Beskytter huden.

 

Moisturizing foam mask

Min holy grail. Denne gir så mye fukt. Sov med den på natten. Bruk den som primer under sminke om du er supertørr. Eller som dagkrem om du trenger litt ekstra fukt den dagen.

 

Bioeffect

Denne brukte jeg når hudbarrieren min var helt ødelagt og jeg hadde super tørr hud. Anbefales som en kur, eller som fuktighetskrem hver dag, 2 dråper er nok da den er super drøy. Lifechanging!

 

Kiehl´s spf 50

Tynn og lett i konsistensen, noe jeg foretrekker. Legger seg fint under makeup!

Har du testet noen av disse før? Hva er din erfaring? :) Skriv gjerne til meg på Instagram <3

 
Malin Ekström