3 leppeprodukter jeg elsker nå + et leppetips!

Leppestift - Camilla Pihl

Denne våren har jeg begynt å teste ut ulike leppestifter, som er helt nytt for meg. Jeg er en foralltid lipgloss person, elsker naturlige glossy lepper - men den siste tiden har jeg synes det har vært gøy å prøve ut leppestifter som er perfekte til hverdag med en naturlig farge.


Mine favoritter leppefavoritter

inneholder annonselenker


BARE MINERALS


Bare Mineralals var den første leppestiften jeg begynte å bruke. Veldig fin dus farge og soft i konsistensen som føles godt på leppene. Jeg er en ´dabber´, det vil si jeg dabber litt av produktene på leppene og påfører en gloss over som oftest.

Leppestift Bare Minerals - HER


Camilla Pihl

Denne leppestiften har jeg brukt den siste tiden, liker den så godt i fargen! Bruk gjerne en lipliner i nude om du ønsker, eller uten lipliner og bare ´dabb´på med litt gloss over om du liker glossy finish. På bildet over har jeg bare leppestiften og klappet litt Eight Hour Cream over og over.

Leppestift Camilla Pihl - HER


Eight hour cream

Jeg er helt obsessed med pleie huden morgen og kveld før makeup. Både sminke og leppeprodukter ligger så mye finerer og dewy om huden er sunn og frisk. Dette er et produkt du kan sove med om natten på leppene, eller dabbe over leppestiften for ekstra shine. Den kan også brukes på tørre områder. Så perfekt å ha i vesken og på badet.

Elizabeth Arden Eight hour cream - HER

Ønsker deg en nydelig søndag videre <3

Malin

Leppestift - Camilla Pihl