Makeupartistenes favoritt produkt!

 

Dette produktet har jeg vært stå spent på å teste!

Jeg elsker jo glød, og da jeg hørte at dette var makeupartistenes favoritt, så måtte jeg bare teste det under makeupen min!

Denne kremen eller ´melken´ er nemlig et alt-i-et produkt. Du kan bruke den som overnatten maske, makeup primer og sminkefjerner faktisk. Og for meg som ikke tåler så mye, var den perfekt. Jeg reagerte ingenting, så veldig fin for sensitiv hud også.

Jeg går inn i min andre uke nå, og har brukt den som dagkrem faktisk. Så mild og fin, og jeg fikk masse glød. Selv om den er lett, så inneholder den masse næring.

Embryolisse har visst vært kjent i mange år spesielt er det den som heter ´lait cremé concentrate´som er bestselgeren - og slik hele eventyret startet. Embryolisse har vært solgt på franske apotek i 63 år, og er utviklet av en dermatolog fra et av de ledende sykehusene i Paris. Utviklet for ´alle´, egentlig. Det et produkt jeg føler en bare ´må ha´ i sminke pungen, kan brukes til så mye!


Mitt førsteinntrykk av lait creme concentrate


Det første jeg kjente var at duften var litt anderledes enn det jeg er vandt til. Da jeg så at den var fra det franske apotek så skjønte jeg hvorfor.

Og har nå begynt å like den!

Det andre jeg tenkte litt på var at dette var en krem som skulle gi så mye fukt og glød, men den var så lett i konsistensen.. Da jeg leste om produktet så var faktisk det en del av greia til denne kremen, den skal oppleves lett men inneholder masse gode fettsyrer og vitaminer.

Jeg har lagt den under sminken hver dag i to uker nå og jeg er hektet. Du kan også bruke den om du kjenner at huden trenger en liten boost av næring og vitaminer innimellom!

En annen ting er at den glir lett, og kan brukes sammen med gua shaen min og face-rolleren!

Her er en artikkel jeg fant i Vogue om Embryolisse lait cremè concentrate

image 2.JPG
image.JPG