Sashimi plate

Sashimi plate er en favoritt her hjemme. Det er raskt, enkelt og godt på varme sommerdager! Her kan man ha ris eller quinoa til om man ønsker ved siden av, slik at det blir enda mer mettende. Så koselig og godt å servere på venninnekvelder.

Oppskrift sashimi plate

Oppskrift for én

180 gram salmalaks

1 Reddik

1/4 agurk

1/2 fersk mango

2 stk vårløk

1/2 avocado

Sorte sesamfrø

Sitronjuice

Soyasaus/coconut aminos/tamari

Fremgangsmåte

  1. Skjær salmalaks i tynne skriver. Spre dem utover en tallerk.

  2. Skjær resten av grønnsakene.

  3. Ha grønnsakene og mango over laksen.

  4. Skvis over litt sitronjuice, soyasaus/coconut aminos/tamari og dryss over sesamfrøene.

Previous
Previous

Hvordan pleie håret etter highlights

Next
Next

Jordbær mango cremè med chiapudding