Jordbær mango cremè med chiapudding

mango & jordbær cremé med Chiapudding

1 porsjon

Chiapudding -

1 dl fullfet kokosmelk

1 ss chiafrø

Klype vanilje

Valgfri søtning: honning

Mango og jordbær cremé -

100 gram fryst økologiske jordbær

100 gram fryst mango

1 dl fullfet kokosmelk

1 ss sitronjuice

Valgfritt - søtning som honning, daddel etc.

Fremgangsmåte:

  1. Bland chiafrø med kokosmelk, vanilje og ønsket søtning. Rør godt slik at frøene fordeles jevnt og får absorbert væsken. Sett blandingen til side.

  2. Ha jordbær, mango, kokosmelk, litt sitronsaft og eventuelt søtning i en blender. La bærene og mangoen tine litt (ikke helt) før du kjører det til en glatt fruktkrem, ca. 20 minutter.

  3. Etter 20–30 minutter vil chiapuddingen ha fått en tykk og geléaktig konsistens. Lag en parfait ved å legge chiapudding og fruktkrem lagvis i et glass. Server straks, gjerne med frisk frukt eller kokosflak på toppen..

Previous
Previous

Sashimi plate

Next
Next

Morgenstund - pilates, matcha & frokost