Mitt 'i vesken glass' med sunt snacks og verdens beste sjokolade

MG_4892.jpg

Jeg elsker søndager.

Spesielt denne søndagen, da det kom en ro i kroppen som jeg ikke har hatt på uker eller måneder.

Skolen jeg går på er snart ferdig, og to måneder har allerede gått her nede! Dette var faktisk den første dagen jeg har hatt sittende på stranden! Jeg har ingen planer enn å bare se på folk, noe av det beste jeg vet.

Mason jar (alle har disse glassene her nede) er med meg som vanlig. Dette glasset er med meg hver dag. Jeg ikke faktisk ikke for vane å stå opp 06.00, selv om jeg elsker morgener. Hadde nok heller ikke saett for meg slike lange dager når jeg skulle flytte til Venice, trodde det skulle bli litt mer chill.. Haha. Men til vanlig så er dette glasset laget kvelden før med min frokost to go; fryste bær, banan, hemp frø, chia frø og acai puré. Det er super digg! Og veldig greit å ha alt klart til neste dag.

idag ville jeg bare ha noe friskt med på stranden, så dagens glass bestod av.

| I mitt glass |

Fiken // fiber - magnesium - kalsium - potassium

Persimon\sharonfrukt // fiber - vitamin c - vitamin a

Gule bringebær // fiber - antioxidant

Markjordbær // fiber - vitamin c

85% mørk sjokolade //  visste du! Mørk sjokolade inneholder mer antioksidanter  per gram enn gojibær, blåbær, rødvin og grønn te. I tillegg til å være en kilde til magnesium, jern og potassium.

Sjokolade øker den fysiske og psykiske velværen! Jeg kjøper alltid sjokolade med en kakao prosent over 70%, den er raw, slik at næringen fortsatt er tilstede. For å få tak i raw mørk sjokolade må en helst på helsekosten.

FIkk også knipset litt bilder da det mørknet av en søt familie som gikk kveldstur.

Fikk tatt fine bilder på stranden før solen gikk ned

Fikk tatt fine bilder på stranden før solen gikk ned