Hailey Bieber´s Strawberry glaze smoothie

 

 
 
 
 

Hailey Bierber´s strawberry glaze smoothie har dukket opp overalt på min instagram og tik tok - så jeg måtte bare teste den ut! Den er så enkel å lage, få ingredienser og har en deilig jordbærsmak. Jeg ender alltid opp med å putte oppi alt jeg finner i kjøleskap og fryseboks når jeg lager smoothie, så det var gøy å prøve noe med litt mindre ingredienser for å få frem jordbærsmaken. Jeg gjorde også en egen vri på den, med litt mindre søtning for blodsukkeret, og min egen mandelmelk fra bunnen


Oppskriften inneholder mine favoritter for glød - avocado med masse sunt fett og fiber, kollagen som fremmer elastisiteten i huden og mandelmelk med vitamin E! Da jordbærene inneholder vitamin C, er det et veldig fint samarbeid med kollagenet da de jobber litt sammen i kroppen.

 

Testing testing - Plantemelk

I den orginale oppskriften brukes mandelmelk, så jeg endte opp med å lage min egen hjemmelaga mandelmelk med økologiske mandler, vanilje extract og himalaya salt. Da vet jeg hva som er i plantemelken min.

Jeg testet å lage smoothien med økologisk kokosmelk også bare for gøy, det var godt - smoothien får en litt annerledes smak, men veldig god å kremete!

Så bruk din favoritt plantemelk, som du liker på smak eller lag din egen mandelmelk. Se gjerne bak på produktet, at det ikke er sukker tilsatt eller andre ingredienser du ikke klarer å uttale :) Jeg legger ut oppskrift på min mandelmelk snart, og poster på min instagram! Stay tuned..

Make it sweet(er), is optional!


I den orginale oppskriften brukes noen spiseskjeer lønnesirup, jeg synes den ble søt nok med 2 store dadler, for mine smaksløker og preferanser. Men ønsker du en søtere smoothie eller ha det som en dessert, så kan du tilsette 1 ss lønnesirup i tillegg til dadlene. Dere som kjenner meg vet jeg starter med minst mulig søtning i det jeg lager, for å holde blodsukkeret stabilt. Går blodsukkeret mye opp å ned, kan det faktisk være med på å påvirke huden vår

The skin secrets



I oppskriften til Hailey Bieber har hun hyaluronsyre i, som jeg har bruk mest i hudpleierutinen min da det brukes i serum og ampuller, så det var interessant at hun har funnet en spiselig hyaluronsyre. Hun har også sea moss gel i, det fant jeg heller ikke her i Norge, men kollagen hadde jeg - og bruker hver dag. Kollagen er med på å gi huden mer glød og oppleves mer ´plumpy´. Det fremme elastisiteten i huden

 
 

Her kommer oppskriften jeg bruker når jeg lager Hailey Bieber sin skin smoothie:

 
 

Strawberry Glaze Smoothie


 
  • 170 gram jordbær/16 jordbær, jeg brukte fryste økologiske fra änglamark kjøpt på Coop Mega

  • 1/4 avocado

  • 2 dl mandelmelk, eller bruk din favoritt melk

  • 2 scoop kollagen (kan sløyfes)

  • 1 ts vanilje extract

  • 2 medjooled dadler (finnes i dagligvarebutikker i store esker i frukt og grønt avdelingen).

  • Valgfritt : 1 ss lønnesirup

 

Hvordan:

  1. Bløtlegg 2 dadler i lunka vann i 10 minutt slik at de blir mye mer juicy, og myke

  2. Ha plantebasert melk, avocado, fryste jordbær, kollagen, vanilje extract og dadler i en blender. Og lønnesirup om du ønsker det.

  3. Blend til en smooth smoothie

  4. Style glasset med kokoskrem og jordbær glaze. Se mer under:

 
 
 

Food styling

Dekorer som du ønsker med strawberry glaze og kokoskrem langs glasset om du ønsker. Jeg laget min egen jordbær glaze med jordbær i en blender, sitronsaft og litt honning som søtning. Ta litt langs sidene på glasset. Kokoskrem får du når du setter en kartong med økologisk kokosmelk i kjøleskapet - det øverste på kokosmelken blir kremete, ta litt av kremen langs sidene på glasset.
Hell i smoothie - å se så søt!


Se video av hvordan jeg lager smoothien her:

 

Scann denne QR koden for å se fremgangsmåten eller klikk på bildet

 


Inneholder annonselenker


Shop the post


 
Vitamix Ascent 2500i

Vitamix Ascent 2500i

 

Vitamix Ascent2500i

Min favoritt blender! Jeg har hatt Vitamix blender siden 2015. Den knuser ALT, og gjør alt silkemykt i konsistensen. Jeg bruker den daglig til å lage selleri juice eller smoothies. Nesten daglig til banan pannekaker, eller bananbrød. Og det er så enkelt å lage supper, og grønnsaks purèer i. Jeg har blitt et sunnere menneske etter dette redskapet kom inn i mitt liv!

 

Womensync kollagen

 

Kollagen

WOMENSYNC jentene er så inspirerende og kunnskapsrike når det kommer til kvinner og hormonhelse. De har også skrevet en fantastisk bok om dette! Og de har kommet ut med produkter - blant annet kollagen! Kollagenet er fra gressbeitende kyr.

 

Ernst keramikk sil

Ernst keramikk sil

 

Sil i Keramikk

Søteste mini silen i keramikk som jeg kjøpte nylig å har brukt mye mer enn jeg trodde! Den er så søt at jeg har den stående fremme på benken sammen med skjærefjølene mine. Denne er så liten, og genial til å skylle bær i, eller om du vil tine bær fra frysen å la vannet renne ut i vasken.

 

Ferm ripple long drink glass

Ferm

Ferm smoothie glass

Disse glassene bruker jeg daglig til smoothies. Så fine i design og perfekt størrelsen. Ser også veldig freshe ut med vann og en sitronskive i eller mynte.

 

Kobber gjenbrukbart sugerør

Kobber gjenbrukbart sugerør

Kobber sugerør

Gjenbrukbare sugerør er helt genialt. Er spesielt glad i denne i kobber eller gull. Jeg vasker sugerøret i varmt rennende vann. Du kan også kjøpe en lang spesial sugerør børste til å vaske sugerørene med om du ønsker litt ekstra vask. Men vamt vann holder lenge synes jeg.

 

Smil, Malin