Mine favoritt duse høstjakker

image.JPG
 

Jeg hadde en periode der jeg stod opp hver morgen, tok på meg ullklærne som jeg hadde lagt klar dagen før og gikk ut! Det var så digg - komme seg ut før alle andre har stått opp, mørkt, litt kaldt men så verdt det.

Jeg kjente en forskjell på resten av dagen også, når dagen fikk denne perfekte rolige starten med bevegelse og natur.

Av en eller annen grunn så kom jeg ut av rutinen, å da er det så vanskelig å starte opp igjen. Men nå, nå har jeg gjort det de siste morningene og hver gang jeg kommer hjem så tenker jeg ; Altså, dette må jeg jo gjøre hver morgen resten av mitt liv! ;)

Det som ble en enda større motivasjon også er at jeg holder meg varm. Jeg har lenge ikke hatt skikkelige klær og da nekter jeg å gå ut. Haha. Jeg er skikkelig frysen av meg. Men med varme klær så elsker jeg å være i naturen. Det er egentlig et must for hodet.

Favoritten min når det ikke er så altfor kaldt er den tynneste som henger under her- den har på en måte mer fyll fremme. Begge er fra Johaug <3

Concept skijakke

Concept skijakke

3A20DFC2-EE78-4461-8C3D-B2CDF724749C.jpg

Den jeg bor i om dagen er denne :

AA7A6EAD-5F24-4B45-B66A-697713C1CDA8.JPG
DAC66290-29F1-4545-A5C3-E9E9D5E82C5F.JPG
Cocoon down jakke

Cocoon down jakke

Så komfortabel, varm og med deilige detaljer nede med hendene. Den går også litt lenger ned bak. Nevnte jeg at den også har den nydeligste fargen. Slik at jeg også kan bruke den til hverdags, ikke bare trening og tur :)

Går du mest i finkåpe eller pakket inn i dunjakke på høsten?