Collagen matcha lattè

 
IMG_9178.JPG

inneholder noen annonselenker

Dere vet jeg ELSKER matcha grønn te! Siden jeg ikke drikker kaffe, er Matcha lattè min go-to drikk for boost av energi og næring om morgenen. Gjerne rundt lunsj tider er også perfekt (senere enn det så har jeg problemer med å sove siden det inneholder koffein, haha) )!

Jeg lager det som iste matcha lattè noen ganger når det er varmt, men favoritten, og enda mer kosete er jo varm matcha lattè <3

Jeg har brukt kollagen i matcha lattèn i det siste, slik at det blir en kollagen matcha lattè. Jeg bruker det fordi kollagen er kun èn ingrediens. Jeg reagerer veldig på søtninger og tilsetninger som plantebaserte proteinpulver inneholder, så derfor bruker jeg istedenfor kollagen i smoothies og matcha lattèn for et lite boost av protein.

Her er det jeg har brukt når jeg lager kollagen matcha lattèn:

Tror dette er det jeg får flest spørsmål om når jeg poster det på stories, hvilket kollagen jeg bruker og matcha!

  • Kollagenet jeg bruker nå kan du finne HER - Denne er fri for tilsettninger, og er fra gressbeitende kyr

  • Matcha grønn te kan du finne HER - Passer på at den er Grade A og økologisk

  • Plantemelk jeg bruker er enten økologisk oatly, eller mandel og havremelk fra berit nordstrand begge får du tak i på Rema 1000.

OM du ønsker mer smak og sødme så kan du ha i :

  • Ekte vanilje kan du finne HER - denne er økologisk

  • Raw honning kan du finne HER - Jeg liker at det er RAW, da inneholder den mer enzymer og næring

IMG_9133.JPG

Sånn jeg gjør det er :

  1. Varmer opp plantemelk i en gryte. (Jeg måler enkelt og greit bare opp først plantemelken i tekoppen jeg skal drikke fra å heller det i en gryte å varmer opp.

  2. Mens plantemelken varmes opp, har jeg 1/2 ts matcha pulver i tekoppen og bittelitt kokt vann og visper det ut med en bambusvisp.

  3. Har i varm plantemelk (ikke kokt da kan matchaen smake bittert), og 1 ss kollagen. Hvis du vil ha i vanilje og honning så tar du i det!

  4. Nyyyyyyt!

IMG_9180.JPG
Malin Ekström